|
Тема
|
Мокри кърпички за сваляне на грим
|
|
Автор |
brass_monkey (непознат) |
Публикувано | 19.05.08 20:46 |
|
Здрасти! Да ви попитам ОК ли са кърпичките за почистване на грим. Слагам само спирала, но от време изнамерих мързеливия начин на разгримиране с мокрите кърпички, но се чудя дали няма уловка. По-лош вариант ли са от тоалетно мляко? И имат ли някакво отношение към лещи? Благодаря ви за инфото, поздрави!
| |
|
Здравей,
Кърпичките за почистване на грим е добре да не се ползват постоянно, а само при пътувания, когато е наистина по-лесно да не носиш няколко продукта. И все пак зависи какви кърпички ще ползваш, някои пречат на лещите. За мен на ЕЛ са хубави.
| |
Тема
|
Re: Мокри кърпички за сваляне на грим
[re: brass_monkey]
|
|
Автор |
bggal (Kpucu) |
Публикувано | 19.05.08 22:38 |
|
Аз сьм с лещи които свалям всяка вечер обаче, и ползвам мокри кьрпички и сьм доволна. Нямам проблеми с очите, заради лещите, някога свалям грима преди лещите, но внимавам, и все пак като цяло сьм нямала проблеми досега. Доста са ми удобни - а аз си ги ползвам постоянно мокрите кьрпички.
| |
Тема
|
[re: brass_monkey]
|
|
Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
Публикувано | 20.05.08 09:53 |
|
Не са подходящи за постоянна употреба, защото се счита, че разтягат кожата около очите повече от памучните тампони за сваляне на грим.
| |
Тема
|
[re: surfline]
|
|
Автор |
chevkata (непознат) |
Публикувано | 20.05.08 14:36 |
|
Мога да препоръчам тези на Пом-Пон но все пак мисля, че трябва да ги ползваш само когато пътуваш.[url]
всичко е хубаво когато свършва добре
| |
Тема
|
[re: surfline]
|
|
Автор |
Cl (colour index) |
Публикувано | 21.05.08 09:02 |
|