Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:02 17.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема UV защита за косанови  
Автор пo дявoлитe! (hot stuff)
Публикувано14.05.08 12:16

Хелоууу!

Подхвърлете ми някои идеи за слънцезащитни продукти за коса..? Косата ми е къдрава и суха. Нямам предпочитания за цени и марки, но ми се иска да е по-скоро нещо без отмиване.
Шапката вероятно е най-доброто решение, ама съм склонна само на морето да я слагам.

Тема Re: UV защита за косанови [re: пo дявoлитe!]  
Автор PPP (една)
Публикувано14.05.08 12:23

Аз лично съм доста доволна от слънцезащитната серия на AVON. Имат шампоан, маска-балсам (с отмиване) и спрей. Специално на моята коса шампоанът и маската се отразяват страхотно, спрея май не бих си го купила пак, просто не видях ефект от него. Но маската е много добра и миналата година си накупих, за да имам за цялата година.

Косата ми е чуплива към къдрава и боядисвана.

Тема Re: UV защита за косанови [re: PPP]  
Публикувано14.05.08 13:01

В онлайн

намирам такава серия - на стр. 119, сигурно нея имаш предвид, обаче тя не е ли за руса коса? Не искам да ми изсветлее. Светлокестенява е мойта и не я боядисвам. На мен спрейовете също нещо не ми харесват - не успявам добре да ги нанеса и само ме мокрят общо взето. Единствено от тези на Шварцкопф съм оставала доволна, но те са без филтри.

Автор bebflower (блондинка)
Публикувано14.05.08 15:59

Здравей,
Л'Ореал Професионал и Керастаз имат много хубави и богати серии за предпазване и след излагане на слънце. Моята коса много ги харесва и от няколко години, през летния сезон ползвам тях, а серумът на Керастаз за след слънце е вълшебен, както и предпазващоя Воал Протектор. Леонор също предпазват добре. Всичките продукти имат тестери и можеш да видиш, кое ще се хареса на косата ти

Автор PPP (една)
Публикувано14.05.08 18:00

Категорично не е за руса коса, пробвала съм ги, нямат такъв ефект. Само последният продукт е за изсветляване на коса, той е нов, от тази година, него не съм го пробвала...
Говоря за първите 3 продукта от страницата. Виждам, че маската-балсам сега се нарича "Интензивна подхранваща терапия"... Хубавото е, че съдържат креатин, много полезна съставка за косъма. И UV филтри също.
Шампоанът има хидратиращ ефект, а маската според мен може да се ползва и за доста изтощена коса, концентрат е и се държи на главата 1 минута, което е супер.
Мисля, че няма да сбъркаш с шампоана и маската, а и дори да не ти паснат, не са ужасно скъпи.

Автор cтиxия (пожар)
Публикувано16.05.08 10:24

За защита или за подхранване след излагане?
Аз ползвах един спрей на Gliss Kur - много ми харесваше, общо взето няма как да знаеш,дали те пази или не от слънцето, защото не го усещаш както с кожата си, но миришеше страхотно

Звездите никога не се страхуват,че ще ги помислят за светулки!

Тема Re: UV защита за косанови [re: bebflower]  
Публикувано17.05.08 13:08

Здравей!

Не знам къде продават Керастаз, иначе бих ги прегледала. Вчера гледах професионалната серия на L'Oreal и се колебая между сатененото олио и защитния гел-филм. Второто е като че ли за възстановяване след слънце. На Absolut Repair също много ме изкушава кремът без отмиване - и той е с UV филтри. Ползвала съм шампоана от тази серия и как хидратира - не е истина просто! Kerastase и Professional наистина ли имат мостри или имаш предвид само Леонор?

Тема Re: UV защита за коса [re: cтиxия]  
Публикувано17.05.08 13:23

За момента - по-скоро защита. Мисля към края на лятото да се ориентирам към нещо по-подхранващо.

на Глис Кюр я видях точно след като пуснах темата. И на мен много ми харесва как миришат всичките продукти на Глис Кюр, освен това ароматът е толкова траен, че косата ухае през целия ден.

Тема Re: UV защита за косанови [re: PPP]  
Публикувано17.05.08 13:38

Права си, ще помисля и за тях. Имала съм една маска за коса с маслина на Ейвън и мога да я похваля - правеше ми косата много мека и даваше страшен обем. Наистина не са скъпи, но като ги добавя към всичко, което съм си набелязала... В следващия каталог и Орифлейм пускат слънцезащитната серия, само че там има спрей. И слава Богу!

Иначе списъкът щеше още да нарастне.

Автор bebflower (блондинка)
Публикувано18.05.08 16:38

Kerastase се предлагат в салоните, които работят с професионалните продукти на Лореал, но не всички, а по-големите, например Вени. Кремът без отмиване Абсолю Репер е много хубав, ухае чудесно, но аз не мога всякога да го ползвам и го редувам с Воал Протектор, което е спрей със слънчева защита. Керастаз имат мострички, да.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.