|
Тема
|
Препоръчайте ми епилатор
|
|
Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
Публикувано | 24.04.08 16:14 |
|
Момичета, моята машинка след дългогодишна, вярна и всеотдайна служба сдаде багажа... Препоръчайте ми нещо, от което сте доволни.
Предварително благодаря.
| |
|
Philips са най добрите zа мен, полzвала съм и Браун, раzликата е 4е едните са с дискове, другите с пинсети, пинсетите, отскубват пове4е косми zа минута, zа мен по добри от Philips няма дори и от обикновените им модели.
| |
Тема
|
Re: Препоръчайте ми епилатор
[re: surfline]
|
|
Автор |
bggal (Kpucu) |
Публикувано | 24.04.08 21:28 |
|
E няма как да не напиша...
И аз си бях купила Филипс, и уж много приятелки доволни...
След моята проба, 1 или 2 пьти да се епилирам, и след НЕ сполучливо счупване на диван просто реших, че този ужас немога да го минавам всеки пьт като си махам космите на краката и от тогава да не видя епилатор оставям си вярна на кола маска и брьснач
Но кьсмет с тьрсенето, малко за смях, че се сетих какьв ужас бях с моята проба, реших да пусна поста
| |
Тема
|
Re: Препоръчайте ми епилатор
[re: surfline]
|
|
Автор |
7karina (минаващ) |
Публикувано | 25.04.08 14:01 |
|
Моят е на Тефал и съм мн.доволна
За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване!
| |
|
Аз също предпочитам Филипс пред останалите...Имах Браун и Ровента, но не ми харесват.
| |
|
моя е също на филипс и е розов на цвят хубави са
| |
|
Satinelle Ice PREMIUM на Филипс...Първо си мислех, че малко се поизхвърлих в магазина, но машинката е страхотна > до момента никаква болка, никакво зачервяване и никакви подкожни гадини. Кеф... и е розов.
| |
|
Честито! Успешна покупка, както разбирам
За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване!
| |
|
Тъкмо този щях да ти препоръчам
И аз си го купих преди половин година и съм много доволна :)
Зачервяването и болката си е до кожа ... на мен ми се зачервява малко кожата 20-тина минути след употребата (просто е тънка и чувствителна), но се успокоява за 3-4 часа и без да я мажа.
Political language is designed to make lies sound truthful and murder respectable.
| |
|
|
|
|