Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:44 04.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Да се затвори ли клубът за нерегистрирани?нови  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано25.03.08 12:30

Привет, ситуацията е следната >

Ако клубът се направи само за регистрирани потребители спам-ботовете няма да могат да оцвъкват клубчето, но всеки по-стар потребител знае, че от време на време има проблеми с логването.
Ако остане така аз ще продължавам да си замитам тихо и кротко, но 24 ч./7 дни седмични дежурства няма да давам, така че може да се завъртят някоя и друга тема докато мина с чистачката.
Това първо - очаквам мнения от регистрираните и от нерегистрираните клубари.

Второ - писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - мненията на шльокавица ще бъдат редактирани, а при повторно писане ще трия директно и ще слагам 24 ч. бан на автора. Нека да уважим Кирил и Методий.

п.п. Оставям темата отворена за дискусии до неделя вечерта - смятам времето за предостатъчно.

Редактирано от surfline на 28.03.08 10:59.

Тема Re: Да се затвори ли клубът за нерегистрирани?нови [re: surfline]  
АвторCl (Нерегистриран)
Публикувано25.03.08 14:05

аз от служ ПС не мога да се регвам.

Тема Re: Да се затвори ли клубът за нерегистрирани?нови [re: Cl]  
Авторvladina (Нерегистриран)
Публикувано25.03.08 14:12

Ами аз съм против, това е клуб козметика, не държавна сигурност...във всеки случай нямам никакво намерение да се регистрирам, за да пиша в клубовете на дира

АвторЛeйди ди (Нерегистриран)
Публикувано25.03.08 14:22

И аз смятам, че е добре клубът да си остане за всички. Все пак тук се поставят и въпроси свързани с козметични дефекти. Защо например всички трябва да знаят в дира, а че имам брада? Все едно да направите клуб медицина да е със задължителна регистрация. Ами тогава никой няма да смее да пише за проблемите си. Против!

АвторAlisia (Нерегистриран)
Публикувано25.03.08 19:19

хайде и аз да взема отношение като нерегестрирана.В клуба влизат доста потребители и доста от тях са нерегестрирани, като мен.Мисля, че ако потребителят е регнат, не е гаранция, че в клуба няма да се спами, защото един потребител може да има няколко регистрации и да влиза всеки път с различни никове. Но пък няма лошо да пишем като нерегнати, а твое право е като модератор за изтриваш постовете на некоректните потребители.Аз също съм твърдо ЗА писането на кирилица, по-разбираемо е. Колкото и пъти да съм влезнала в клуба, досега не съм забелязала некоректен потребител. Темите, които се поставят са сериозни, както и са сериозни отговорите, които се дават.Все пак, чест ти прави, че се допитваш и до хората, които пишат тук,защото твое право е да сложиш ръка и затвориш клуба за нас нерегнатите, без да се съобразиш с мнението на хората тук. А това, малко или много доказва какъв човек си.

Тема Re: Да се затвори ли клубът за нерегистрирани? [re: Alisia]  
Автор cлънчorлeд (узрял)
Публикувано26.03.08 07:50

Аз съм за регистрацията.Не само в козметика ,но и във всички клубове трябва да пишат само регистрирани,както е в другите форуми.

Welcome to the real world!

Тема Re: Да се затвори ли клубът за нерегистрирани?нови [re: cлънчorлeд]  
Авторvladina (Нерегистриран)
Публикувано26.03.08 09:50

И що така?

Автор cтиxия (пожар)
Публикувано26.03.08 11:38

Здравей,

аз също съм 'за' регистрацията, забелязвам, че регистрираните са 'за', а не регнатите са против, има логика.
Моята позиция е породено от това, че един потребител се отъждествява с неговото име...не регнатите няма как да се проследят постингите им и да се знае, че отговаряш на един и същи човек. Регнатите имат възможност да пишат лични бележки, вместо да се флуудва (разводнява) една тема, която вече се превръща в личен разговор. Анонимността не се нарушава, има потребители, които се познават лично, но това е въпрос на желание и избор. Относно това, че има проблеми при логването понякога - нищо не е толкова спешно, че да трябва да се отговори на минутата, може да се почака все пак...
Не на последно място, по-старите знаят, че дискусиите тук доведоха до много приятелства в реалния живот

Звездите никога не се страхуват,че ще ги помислят за светулки!

Тема Re: Да се затвори ли клубът за нерегистрирани? [re: surfline]  
Автор 7karina (новак)
Публикувано26.03.08 14:59

Аз съм ЗА регистрираните потребители, т.е. против нерегистрираните. Който иска да пише в клуба да има добрината да се регистрира

Така админите ще имат възможността да упражняват контрол.

За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване!

Тема Re: Да се затвори ли клубът за нерегистрирани? [re: 7karina]  
АвторHeвeнa (Нерегистриран)
Публикувано26.03.08 17:20

Моята колежка има регистрация, но се ядосва, когато не може да се регне. Тя често посещава друг клуб, но бере много ядове, защото получава на лични, бележки от некоректни потребители. Това я накара да влиза в дира нерегната.Освен това, ако се затвори клубът за нерегнати, това ограничава посещението на по-голям брой потребители.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.