|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Предложение по повод лигли в клуба
|
|
| Автор | Дю (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.08.07 23:51 |
|
|
Едно време с кеф влизах в този клуб (преди повече от година) Сега надниквам рядко, и направо съм ОТВРАТЕНА от лиготиите на анонимни образ/к/и като онези в темата за околоочния крем за 31 годишните.
дали не е добре форумът временно да ограничи нерегистрираните? наясно съм че темата е крайно спорна и винаги има много ревящи "против" регистрациите.
но ако не се поочисти този клуб, все по-малко нови или завръщащи се клубари ще го посещават.
това е клуб за взаимопомощ първо. после идва правото "всеки може да пише квот си ще"
| |
|
Тема
|
Re:
[re: Дю]
|
|
| Автор |
Bиливap (елфче) |
| Публикувано | 25.08.07 14:35 |
|
|
Мхм
Невъзможно е да се изобрети нещо глупакоустойчиво, защото глупаците са безкрайно изобретателни.
| |
|
Тема
|
Re: Предложение по повод лигли в клуба
|
|
| Автор |
Лyничka (неземна) |
| Публикувано | 25.08.07 19:40 |
|
|
Аз се присъединявам с малко тъга към това, че клубчето ни се е разводнило доста. Сигурна сме много момичета които прди време бяхме редовно тук и обсъждахме готино темите които ни вълнуват, а сега просто влизаме от време на време, надникваме и стига толкова
Не знам какво може да е решението на проблема, защото то допира со неща които ние мне можем да контролираме, като възпитанието на останалите.
Може би това, което предлагаш би облекчило нещата и хората които пишат безцело ще трябва специално да се регустрират и това би им създало поне малко неудобство и мързел да до правят. Но ако са хора без работа, ще се регистрират и пак ще си пишат глупостите
Omnia vincit amor
| |
|
|
|
Права си.
Аз също вече влизам рядко,а и няма какво да пиша...Теми нови и интересни няма, а момичетата които пишеха от години вече се изместиха в друг форум.Разбираемо!
Do as I say,not as I do!
| |
|
|
|
Кой е другия форум? Аз нещо пак не съм в час И аз на тем да се пренасям направо, че ми липсва качествена козметична информация
Omnia vincit amor
| |
|
|
|
Много пъти е споменаван тук,но забравих точното име.Поразрови се по темичките
Do as I say,not as I do!
| |
|
|
|
Поразрових се, регистрирах се и започвам да съм активна
Omnia vincit amor
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
bubanka (зла вещица) |
| Публикувано | 27.08.07 16:36 |
|
|
а ти защо си нерегистрирана?
|
|
|
| Автор | Baня_Иpko (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.09.07 14:34 |
|
|
Защо да се регистрират хората?! Аз един път вече си изпатих, когато една моя "приятелка" /вече разбрах коя е/ използваше ника ми наляво-надясно в други форуми. И тъй като като вече "не и пукало за нашето приятелство"/незнайно защо/, решила да ми направи мръсно като пише разни глупости за мен и приятелят ми и за някои наши близки хора, които дори не познава. После промени малко името и продължи, но....На всичкото отгоре имаше и e-mail като моя с една малка разлика. Не знам колко злоба трябва да има в един човек, за да прибегне до такива.....
Така или иначе не разбрах причината за "края на нашето приятелство". Струва ми се, че става въпрос за завист все пак...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | xм (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.09.07 16:48 |
|
|
Странно звучи този постинг от нерегнат анонимен юзер
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|