Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:07 12.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Предложение по повод лигли в клубанови  
АвторДю (Нерегистриран)
Публикувано24.08.07 23:51

Едно време с кеф влизах в този клуб (преди повече от година) Сега надниквам рядко, и направо съм ОТВРАТЕНА от лиготиите на анонимни образ/к/и като онези в темата за околоочния крем за 31 годишните.

дали не е добре форумът временно да ограничи нерегистрираните? наясно съм че темата е крайно спорна и винаги има много ревящи "против" регистрациите.

но ако не се поочисти този клуб, все по-малко нови или завръщащи се клубари ще го посещават.

това е клуб за взаимопомощ първо. после идва правото "всеки може да пише квот си ще"

Тема Re:нови [re: Дю]  
Автор Bиливap (елфче)
Публикувано25.08.07 14:35

Мхм

Невъзможно е да се изобрети нещо глупакоустойчиво, защото глупаците са безкрайно изобретателни.

Тема Re: Предложение по повод лигли в клубанови [re: Дю]  
Автор Лyничka (неземна)
Публикувано25.08.07 19:40

Аз се присъединявам с малко тъга към това, че клубчето ни се е разводнило доста. Сигурна сме много момичета които прди време бяхме редовно тук и обсъждахме готино темите които ни вълнуват, а сега просто влизаме от време на време, надникваме и стига толкова

Не знам какво може да е решението на проблема, защото то допира со неща които ние мне можем да контролираме, като възпитанието на останалите.

Може би това, което предлагаш би облекчило нещата и хората които пишат безцело ще трябва специално да се регустрират и това би им създало поне малко неудобство и мързел да до правят. Но ако са хора без работа, ще се регистрират и пак ще си пишат глупостите

Omnia vincit amor

Тема Re: Предложение по повод лигли в клубанови [re: Лyничka]  
Автор Desert^Rose^^ (magnetic)
Публикувано25.08.07 21:50

Права си.
Аз също вече влизам рядко,а и няма какво да пиша...Теми нови и интересни няма, а момичетата които пишеха от години вече се изместиха в друг форум.Разбираемо!

Do as I say,not as I do!

Тема Re: Предложение по повод лигли в клубанови [re: Desert^Rose^^]  
Автор Лyничka (неземна)
Публикувано26.08.07 16:45

Кой е другия форум? Аз нещо пак не съм в час

И аз на тем да се пренасям направо, че ми липсва качествена козметична информация

Omnia vincit amor

Тема Re: Предложение по повод лигли в клуба [re: Лyничka]  
Автор Desert^Rose^^ (magnetic)
Публикувано27.08.07 11:32

Много пъти е споменаван тук,но забравих точното име.Поразрови се по темичките

Do as I say,not as I do!

Тема Re: Предложение по повод лигли в клубанови [re: Desert^Rose^^]  
Автор Лyничka (неземна)
Публикувано27.08.07 16:07

Поразрових се, регистрирах се и започвам да съм активна

Omnia vincit amor

Автор bubanka (зла вещица)
Публикувано27.08.07 16:36

а ти защо си нерегистрирана?

АвторBaня_Иpko (Нерегистриран)
Публикувано13.09.07 14:34

Защо да се регистрират хората?! Аз един път вече си изпатих, когато една моя "приятелка" /вече разбрах коя е/ използваше ника ми наляво-надясно в други форуми. И тъй като като вече "не и пукало за нашето приятелство"/незнайно защо/, решила да ми направи мръсно като пише разни глупости за мен и приятелят ми и за някои наши близки хора, които дори не познава. После промени малко името и продължи, но....На всичкото отгоре имаше и e-mail като моя с една малка разлика. Не знам колко злоба трябва да има в един човек, за да прибегне до такива.....
Така или иначе не разбрах причината за "края на нашето приятелство". Струва ми се, че става въпрос за завист все пак...

Автор(Нерегистриран)
Публикувано13.09.07 16:48

Странно звучи този постинг от нерегнат анонимен юзер

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.