Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:10 13.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема интимно обезкосмяваненови  
Авторmareta (Нерегистриран)
Публикувано06.07.07 10:33

Решила съм да ходя на козметик, ама много ме е срам! Ако някой е ходил на обезкосмяване на триъгълника да сподели - къде и колко струва. А и заслужава ли си болката

Тема Re: интимно обезкосмяваненови [re: mareta]  
Автор posh (smela)
Публикувано06.07.07 14:24

няма какво да те е срам. козметичките правят това рутинно. за ефекта не знам - при мен не се получи, кожата ми е много тънка и заедно с окосмяването направо ме ощави - после 1 седмица ходих синя с кървави следи и подуване. така че аз си оставам на бръснач за интимната зона. имам приятелки обаче, които са изключително доволни и нямат никакъв проблем. така че си зависи от самата ти кожа. болката след няколко процедури отминава, но мен ме дразни че от кола маска до следващата трябва да чакаш да пораснат косъмчетата ...

Тема Re: интимно обезкосмяваненови [re: posh]  
АвторTrinny (Нерегистриран)
Публикувано06.07.07 15:43

Няма срамно, представи си колко шунди са минали преди теб, освен ако не си и първа, че и това се среща

Ето ориентировачни цени
бикини - 5-7 лв
Бразилска - 15-17
Холивудска - 20-25

Тема Re: интимно обезкосмяваненови [re: Trinny]  
Публикувано06.07.07 16:00

Може ли да ми дадете телефон и адрес, моля. Какво представлява Бразилската и Холивудската

Предварително брагодаря!

Публикувано06.07.07 17:06

Бразилската е когато остане само лентичка около срамните устни, а Холивудската - цялостно интимно обезкосмяване.
Ти можеш сама да си попиташ козметичката колко ще ти вземе за допълнителната услуга, ама като за начало почни само с бикини.

АвторEпилиpaния (Нерегистриран)
Публикувано11.07.07 23:47

В интерес на истината и мене ме беше срам още повече, че съм мъж. Преди четири години придружавах приятелката си която се "щавеше" при козметичката си.Тъкмо си мислех, че вече е готова и ще си тръгваме, когато ми каза, че се е уговорила с козметичката да ми направи и на мен кола-маска. Малко е да кажа, че бях ошашавен. Попитах : - А на какво ще ми прави кола-маска. Каза ми че не са се уточнили, но нямало проблем /естествено ако не се страхувам/ да ми направи тотална кола-маска./с една дума на всички места където имам косми, без главата , разбира се/.
Ако не друго, то поне не съм от хората, които се страхуват.С една дума съгласих се. Влязохме в салона.Посъблякох се, но останах, по фанелка и слип. И тук приятелката ми запали искрата : - Понеже приятеля ми е срамежлив и малко го е страх, а и понеже му е за първи път, ще му направиш кола май само на краката.
Но понеже не бях нито от срамежливите, нито от страхливите се съблякох напълно. Легнах на кушетката и се започна. Да кажа, че не болеше ще те излъжа, но като си представях, че две жени гледат реакциите ми - не направих дори и мимика. Дори докато ме епилираше около пениса получих ерекция, нещо което след това не ми се е случвало. Между впрочем още на втората кола-маска изчезна болката при епилирането на краката, ръцете и гърдите, а след третата не се усеща болка и при епилациата на гениталиите и подмишниците.
От тогава през месец и половина - два ходим с приятелката ми на козметик.
Колкото да цените - понеже сме и редовни клиенти ни взема само по 25 лева и то за тотална кола-маска.
И аз и приятелката ми си имаме епилатори, но за предпочитане е да се ходи на козметик.
А колко са се изменили нещата за тези 4 години ? Днес броя на пациентите мъже почти се доближава до този на дамите. Това лято на плажа епилираните мъже са повече от окосмените. Все почече и мъжете разбираме, че мъжкарството няма нищо общо с космите по гърдите, краката и ръцете.
Така, че ако те е страх, хвани си приятелчето и двамата на козметик.

ВИНАГИ ИМА ПЪРВИ ПЪТ !

АвторMъж (Нерегистриран)
Публикувано12.07.07 06:06

Аз пък щях да съдя Veet за сексистката реклама, ама лепенките им са много готини. Не знам дали е бразилска или холивудска коламаската ама особено лятно време си е напълно задължителна и то за навсякъде крака, ръце, подмишници (малееееи колко е грозно като видиш някой чичка да си развява миризливите космарлаци под мишниците и да ти мирише на вкиснало) гърди, триъгълници (там пък е просто задължителна), че даже и ръцете.
Вече само нещастните пейзани си пазят "златното руно" и се праят на "мъжкари".
Тъй, че маце хич не се чуди, ами лепенките Veet си купи и набързо се обезкосми и за болката изобщо не мисли.
Малко си щипе в началото ама е страшно гот като си махнеш вълната.И след туй да не забравиш да се къпеш с "Красная линия". Абе, и те май правят сексистка реклама ама и техните сапуни са страхотни и миришат на готино.
Айде чао.

Автордpyr мъж (Нерегистриран)
Публикувано12.07.07 06:27

Какъв срам бе маце ?
А, няма ли да те е срам, ако гаджето ти свали прашката и ....
изненада, отдолу се ветрее брадата на Фидел Кастро или ти май още нямаш гадже или той е някой нещастник дето харесва да ближе космата кифла.
Че то и ние си махаме вълната от триъгълниците и подмишниците.
и за каква болка говориш, то си е едно леко пощипване.

Публикувано12.07.07 16:05

Още един съвет : 1 седмица преди цикъл не е препоръчително да се прави кола маска, боли още по-вече

и за да си облекчиш болката кожата трябва да е добре опъната, сама си помогни с ръката в близост, (някои козметички хич ги няма).
Ходи ли вече?

Тема Re: интимно обезкосмяваненови [re: Trinny]  
Публикувано12.07.07 16:16

Още не съм пък и космите не са ми достатъчно дълги. Но имам един епилатор ще се пробвам с него! Пък и в процес на проучване съм за добър козметик и адрес. Ако някой има такъв да го даде, моля. Ще Ви кажа като направя нещо.
Стига да не си захвана другите части с епилатора

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.