|
Тема
|
пак парфюм/и...
|
|
Автор |
mystify (platinum) |
Публикувано | 07.07.07 20:57 |
|
Здравейте
сигурно темата е безкрайно банална, но имам колебания за 3 парфюма
Still - J.Lo
Beyond Paradise - E.Lauder
Cat Deluxe- Naomi Campbel
Кой от тези трите си заслужава най-много? Харесах ги по описание.. но трябва да поръчам само един. Моля, посъветвайте ме горе долу за ароматите им и трайността, защото скоро няма да имам време специално да ходя до парфюмерия да ги мириша..
Благодаря ви
Редактирано от mystify на 07.07.07 20:58.
| |
Тема
|
Re: пак парфюм/и...
[re: mystify]
|
|
Автор | avn (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.07.07 04:29 |
|
Здравей, от тези трите аз бих избрала Estée Lauder Beyond Paradise Blue, този е нов вариант на Beyond Парадисе. Излезе миналата година септември месец.
http://www.esteelauder.com/templates/products/sp_nonshaded.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY13998&PRODUCT_ID=PROD10724
Поздрави
| |
|
Ама ти сериозно ли ще приемеш съвети от нета и то от непознати за нещо, за което хората много хубаво са казали: на вкус и на цвят приятели няма?
Напр. допреди малко ходих с приятелка да душим парфюм за нея, тя искаше да чуе моето мнение. Уж харесваме една и съща гама, но така се раздвоихме и всеки си залитна по определена миризма.
Освен това един парфюм в началото може да те грабне, а от остатъчните нотки да ти прилошее, както в моя случай с Flower by Kenzo.
Така че не пести време, върви си сама и си харесай, не слушай кой какво ще ти каже, освен по отношение на трайността.
Успех!
| |
Тема
|
Re: пак парфюм/и...
[re: mystify]
|
|
Автор |
bubanka (зла вещица) |
Публикувано | 10.07.07 13:53 |
|
зависи за какъв случай ти трябва
на мен Cat Deluxe at Night повече ми хареса от Cat Deluxe например
Cat Deluxe at Night
Cat Deluxe at Night opens on a fruit cocktail of black currant, pear and exotic fruits, followed by cyclamen, peony, cotton blossom, precious woods and amber.
и
Cat deluxe
The fragrance was created by perfumer Michel Almairac of Robertet and features notes of freesia, cardamom, violet, peony, peach, woods, musk, patchouli and vanilla.
розовеникаквият хич не ми допадна, но тъмният ... мммм ... разкошотийка в бутилче! не е представата ми за "нощен" парфюм, но ми мирише на малина и си го представям в едно по-хладно време от сега ; за съжаление и двата са доста нетрайни, особено тъмния
|
|
|
|