|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Тониращ крем - споделете опит, моля
|
|
Автор |
highness (Royal) |
Публикувано | 29.06.07 23:29 |
|
Моля, споделете отзиви за този крем, ако сте го ползвали!
Това автобронзант ли е или нещо по-различно?
| |
Тема
|
Re: Тониращ крем - споделете опит, моля
[re: highness]
|
|
Автор |
highness (Royal) |
Публикувано | 29.06.07 23:33 |
|
Тониращ лосион за тяло Summer Beauty
| |
Тема
|
|
|
Автор |
highness (Royal) |
Публикувано | 30.06.07 16:14 |
|
След колко време се проявява ефектът?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
PPP (една) |
Публикувано | 02.07.07 12:22 |
|
Откакто открих този тип лосиони, се родих, придобива се постепенен тен, който не е фрапиращ и лесно се поддържа като се маже човек ежедневно.
Забележката ми към крема на Нивея е, че мирише малко гадно и според мен не хидратира толкова добре, колкото лосиона на Джонсън.
Та... аз съм за Джонсън!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Ell (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.07.07 16:48 |
|
Доволна съм от всички видове автобронзанти, независимо от това дали са за експресно или постепенно придобиване на загар, само от този на Нивеа не съм. Въобще не попива, прекалено е воднист и стои като мазен слой върху тялото. Иначе от останалите фирми - Дав, Лореал, Евелин, Ейвън, Гарниер съм доволна и дори забелязах, че при редовното им ползване вече не получавам слънчева алергия, която дълги години ме мъчеше по плажовете.
| |
Тема
|
[re: PPP]
|
|
Автор |
ToЧиЦa_ (новак) |
Публикувано | 03.07.07 23:08 |
|
oo , аз също ползвам този на джонсън и наистина съм много доволна...само не смея да го сложа на лицето, а ми се иска защото някак си се получва разлика между тена на лицето и този на цялото тяло..
| |
Тема
|
[re: ToЧиЦa_]
|
|
Автор |
PPP (една) |
Публикувано | 04.07.07 11:05 |
|
Има специален крем за лице от същата серия. Пробвай смело. Аз го ползвам вместо нощен крем и кожата ми се чувства много добре, а и си получавам тен. През деня си ползвам обичайния крем с фактор.
Просто мисля, че този крем на Джонсън е много добро попадение за хора като мен, които не ползват ФДТ, а са с много бяла кожа.
| |
Тема
|
И аз опитах
|
|
Автор |
highness (Royal) |
Публикувано | 04.07.07 15:10 |
|
Благодаря на всички, които споделиха мнение! Аз не дочаках първите мнения и побързах да си купя въпросната Нивея за светла кожа.
Хареса ми, че действа постепенно и не получиха петна, освен съвсем леко по-интензивно потъмняване на вътрешната страна на ръцете, малко над китките, явно защото при мазането там се натрупва, а после си измивам само дланите и така.
Очаквах да има такъв ефект и около ноктите, лактите, петичките, но предварително ги намазвам с крем и досега нямам такива нежелани резулатати.
На мен ми попива отлично, може би слагам по-малко или пък кожата ми попива повече, но не ми се образува филм и пр.
| |
|
И аз от 3 дни го ползвам, но по-тъмния, защото имам загар.
Това което забелязвам, освен описаното е, че има една особена миризма след това, като на изгоряло ми прилича а и се притеснявам, че не мога да си намажа добре гърба и може би на едно място, където не стигам ще ми е по-светло.
Слагам и на лицето малко, за да не остане супер светло.
Звездите никога не се страхуват,че ще ги помислят за светулки!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kamych (green) |
Публикувано | 06.07.07 22:02 |
|
А каква е техниката - вечер след душ се мажеш и чакаш да попие половин час или друга ?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|