|
|
|
Тема
|
Много умрял форум
|
|
| Автор | Пeпитa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.06.07 18:44 |
|
|
Мацки, ако знаете друг козметичен форум в който да царува по-голяма актинвост моля кажете. Знам само за този на космополитън, който е също умряла работа, но не чак толкова като тук.
| |
|
Тема
|
Re: Много умрял форум
[re: Пeпитa]
|
|
| Автор |
3aek (alive) |
| Публикувано | 16.06.07 21:23 |
|
|
Хмм, и аз забелязвам известна затишие във форума ... влизам доста отдавна - по-рано наистина можеше да се научи нещо тук, имаше активност. Освен това беше едно от малкото клубчета, където цареше хармония, защото пишещите идваха с едничката цел да бъдат по-красиви
Ми не, не знам за други форуми
Вселената подкрепя действията
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | bhn (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.06.07 14:01 |
|
|
Ето тук:
http://forum.cosmeticsclub.org/forum/
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
bubanka (зла вещица) |
| Публикувано | 18.06.07 00:52 |
|
|
от Дир-а сами си го съсипаха с тромавата система, бавното зареждане, невъзможността да пуснеш нормално един пост ... За мен това е/беше много любимо място, на практика момичетата, които пишеха тук запалиха интереса ми към козметиката . Горе има линк на място, което може да ти хареса
Редактирано от bubanka на 18.06.07 00:56.
| |
|
Тема
|
[re: bubanka]
|
|
| Автор | bellucci (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.06.07 09:09 |
|
|
И аз се присъединявам към това мнение преди имаша много, много голяма активност, а сега е едно затишиеКъде е интересното място да ходим
| |
|
Тема
|
[re: bellucci]
|
|
| Автор | bhn (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.06.07 09:51 |
|
|
Интересното място е подписът на bubanka
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
posh (smela) |
| Публикувано | 19.06.07 11:20 |
|
|
има и друг момент - много от темите, по които се пише са вече дискутирани по не знам колко си пъти и по-отдавнашните юзъри не пишат, защото им омръзва да повтарят по 100 пъти едно и също ... аз на времето също бях по-активна, но напоследък като видя заглавията на темите не ми се чете. верно е, че излизат постоянно нови продукти и тенденции, но тези по-скъпичките не всеки може да си ги позволи.
а системата е наистина тромава ...
| |
|
Тема
|
[re: 3aek]
|
|
| Автор | тиxa звeзднa нoщ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.06.07 17:48 |
|