|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Здравейте
Не мога да открия подходящия за мен молив за очи!
Пробвала съм доста, но всеки си има разни недостатъци.
Ейвън - твърд е, прекалено,не мога да го нанасям близо до миглите
Орифлейм - той пък прекалено мек! Размазва се много бързо
Манхатън - същата работа - автоматичния, без подостряне е твърде мек, веднага се отпечатва отгоре на клепача , а пък другия е твърдичък...
На Севънтийн едно време ми харесваше, сега нещо много бързо избледнява
На морето намерих един Флормар, най-прилично се държеше. И пак не е това което ми трябва.
Да не изброявам по единично, ще кажа, че съм се пробвала още с Голдън Роуз, Импала, Мис Сиксти, Чифели и тн и тн, и пак не открих!
Става въпроса за черен молив, който нанасям на горен и долен клепач, възможно най-близо до миглите. Искам хем да е по-мек, хем да не се размазва/отпечатва - сещате се, на горния клепач като мигате как се отпечатва лентата.....
Някой може ли да ми помогне?
С теб се разделихме, а защо смъртта закъснява.....
| |
|
Водоустойчивите моливи за очи на АртДеко отговарят на всичките ти изисквания.
Мечтая за Варна...
| |
Тема
|
Re: Молив за очи??
[re: Vanilla_Kiss]
|
|
Автор | тиxa звeзднa нoщ (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.05.07 01:06 |
|
И аз гарантирам за Артдеко! Тези, на които пише - мека очна линия. Много са добри и моливите на Дебора!
| |
|
Добре де, на Импала моливите са точно такива не се размазват и са средно меки !
Другото което мога да предложа е на Бруклин малко по твърди са от Импала не се размазват , перфектен молив и от това ако си недоволна значи просто не ползвай молив това не е за теб !
| |
|
Да, ИМПАЛА са много добри, въпреки че незнам дали са ги развалили или какво, но дори с база за сенки ми се поразмазва молива напоследък Не много,но не е перфектно като преди...
Do as I say,not as I do!
| |
|
Препоръчвам ти молива на Bourjois. Страхотен е!
Ето го:
http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/beautyrose_1946_10963307
| |
|
Lancome
| |
Тема
|
Re: Молив за очи??
[re: poli68]
|
|
Автор | вaнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.05.07 20:34 |
|
Къде в София има магазин на Арт Деко?
| |
|
На Пиротска има една парфюмерия, където продават арт деко. В ЦУМ май бяха кавали момичетата че има,но не съм сигурна...
Do as I say,not as I do!
| |
|
Вчера си купих от новите моливи на Ревлон с апликатор и съм много приятно изненадана.Аз избрах златист, но има и класически черен.Апликатора позволява лесно да си направиш и опушен грим.
А.... и са нормално меки.Много приятно стоят.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|