Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:13 16.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема бяла козметика - 32г.нови  
Авторmacka (Нерегистриран)
Публикувано15.04.07 14:25

Здравейте, много разчитам на компетентното ви мнение, не знам какво да си вземя,...... Та futute perfect eye, E.L., си ми харесва, пак от него, но за лице - в момента свърших Примордиал Оптимум, Ланком, харесва ми, чудя се м/у него и Фючър Пърфект, Есте Лаудер. Но крема ми мазнее, има ли гел/лосион? Има ли SPF фактор? Дали да не си допълня и серум? Но кой - Адвансд Найт Рипеър, Идеалист, Перфекционист??? Каква е разликата? А за нощен крем какво? В мол-овете препоръчват да ползвам Фючър Перфект за дневен и за нощен, ок ли е? Пробвах и Мултиактив на Кларинс, хареса ми, помогнете да се ориентирам,........
Благодаря предварително, направо съм на нула, бързо трябва да пазарувам,.....

Тема Re: бяла козметика - 32г.нови [re: macka]  
Автор divinora (nepoznata)
Публикувано15.04.07 16:43

Здравей,

За лятото непременно дневния ти крем трябва да е с хубав филтър, фактор 15(поне). Това според мен е най-важното. Ако Примордиал-а ти мазнее, значи по всяка вероятност имаш нормална-смесена, смесена или дори смесена към мазна кожа. В такъв случай по-добре е да се отиентираш към лосион, или крем с по-лека консистенция. Аз бих ти препоръчала Clinique Superdefence SPF25, Chanel Age Delay Lotion SPF 15, а ако искаш непременно нещо на Есте Лаудер, по-добре да ти е нощния продукт, поне според мен дневните кремове/лосиони на тази марка, които са с филтър, леко мазнеят. Но това е мое впечатление, разбира се - при теб може да не е така. Идеалист е много хубав серум, може да се ползва и около очите, може да замества и нощния крем в топлото. Advanced Night Repair също е хубав, за мен нямаше разлика в ефекта от него и от Идеалист - освен че Идеалист е с повече силикони (май), та ако кожата ти е склонна да образува черни точки, по-добре е може би да се спреш на Advanced Night Repair.
Надявам се да съм помогнала малко.
Успех с избирането

Тема Re: бяла козметика - 32г.нови [re: divinora]  
Публикувано15.04.07 18:00

Благодаря, Дивинора, за бързия отговор. Уточнение - Ланком ми бе супер за зимата, на тестер Фючър Пърфект ми е мазничък. А серум на Е.Л. мога ли да ползвам под друг крем, т.е. не Е.Л.? Според консултантка в мол-а, ако крема също е Е.Л. се съчетавали/подсилвали, пък с друга марка едва ли не е противопоказно,........

Тема Re: бяла козметика - 32г. [re: macka]  
Автор divinora (nepoznata)
Публикувано15.04.07 22:13

Разбира се, няма никакъв проблем да ползваш серум от една марка под крем/лосион на друга. Тази теория че продукти от една марка се подсилвали взаимно и т.н. служи единствено за да се продадат повечко неща наведнъж. По-добре не се ограничавай до марка, а избери и комбинирай различни марки продукти които действат добре на кожата ти.

Тема Re: бяла козметика - 32г.нови [re: macka]  
Авторavn (Нерегистриран)
Публикувано16.04.07 15:26

Да, има лосион на Future Perfect за нормална/комбинирана коя и аз съм много доволна от него и е с СПФ 15 . Сто се отнася за серомите те са Идеалист които минимизира порите, прави кожата да се ексфолира по-добре и помага за зачервявания на кожата и малки бръчизи. Перфекзионист е серум с колаген които е за предпазване и поправяне на бръчки. И Идеалиста и Перфекзионист се препоръчват да се използват сутрин на чисто лизе, преди крема. Адванс наит репеар е серум които предпазва кожата да загуби влажноста и еластичноста си и също така помага за предпазване от бъдещи тъмни петна които се появяват с възрастта от слънцето и предпазват кожата от стреса на съвременния живот. Прапоръчително е да се използва вечер на почистено лизе преди крема. Може да се използва Футиер Perfekt и за вечер просто вечер не ти е необходим СПФ . Хубав нощем крем е Ресилиенце Лифт Екстреме OverNight за всякакъв вид коя.

Тема Re: бяла козметика - 32г.нови [re: avn]  
Публикувано16.04.07 16:12

Благодаря!
Още днес ще ходя да пробвам/купувам Фючър Перфект лосион, маи казах, че няма нощен отделно, ползва се дневния. А като гледам, ще взема Адванс Найт Рипеър, че нямам пори, по-скоро петънце от слънцето миналата година ми излезе, сега пак се появява.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.