|
Тема
|
топ тен
|
|
Автор |
palachinka (marmalad) |
Публикувано | 13.04.07 10:07 |
|
как сте мацки едно е слънчево едно е лятно навън !
край на тоновете дрехи под които се крихме зиматата !
.....та си помислих да споделиме опит и да си съберем малко идеи за най сполучливите си летни мазила, хубави автобронзанти, кремчета с фактор за плажа , дезодоранти ....споделете
моят скромен опит е с автобронзанта на Lancome ,но не съм убедена, че ще повторя и чакам с нетърпение вашите идеи
на плажа ползвам vichy
както и дезодоранта от фирмата, на който все още се доверявам .
усмивки от мен и ще хвърлям по едно любопитно око на идеите ви
| |
|
От две години за плажа ползвам PIZ BUIN:
Ценовата катигория е към 20-30 лв, миришат страхотно!!!! Тази миризма вече ми е патент за лятото, мирише ми на плаж.
Единственият автобронзант, от който съм доволна и не ме прави на петниста хиена е диорският:
Трае към седмица и струва към 50лв. Вариантът за тяло ползвах и за лице.
На мен косата ми е проблем, защото е изрусявана, ежедневно третирана и дълга и лятото става на плява. За това на плажа задължително през половин час я пръскам с някакъв специален спрей. Ползвала съм на керастаз, ама ми идва доста скъп и неикономичен. В крайна сметка, най-много ползвам на Фито това:
Но истинската разкошотия е този спрей за след слънце:
Двуфазен е, разклаща се преди употреба, възвъръща влагата в косата, прави я мека и лесна за разресване и мирише суууупер, на шоколад. Всяко лято го ползвам, любим продукт. Към 18-20лв.
За дезодорант не мога да дам мнение, защото позвам ролка, от години само зелената на Виши. Но за безалкохолен парфюм мога да препоръчам този:
Свежо и лекичко.
Следя с интерес темата.
Мечтая за Варна...
| |
|
Тъкмо навреме идва тази темичка!
И аз щях да ти препоръчам автобронзанта на Диор (на който Ванилка е пуснала снимка) - чудесен е!
На плаж не ходя, така че откъм мазила за там съм пас.
Летния ми дезодорант (както и зимния) е на Неутрал, една тъдявашна непарфюмирана марка. Много съм доволна, защото е деликатен, и не се смесват миризми от дезодорант и парфюм. Затова и лосиона ми през лятото обикновено е на Клиник, с алое - също непарфюмиран.
Кремът който много харесвах (кожата ми е смесена към мазна) на Бууутссс нр.7 го спряха мизерниците, сега ползвам на Олаз Radiance lotion SPF15, варианта за смесена и мазна кожа, и на Клиник Супердефенс, който откакто се появи ми е много любим.
Летните ми парфюми - там няма дори да започна, че материята е необятна и много сложна. Но все-пак имам нещо което обичам да си пръскам през горещите летни вечери, преди да си легна да спя - на Диор Eau Svelte - страааашно освежава и успокоява (поне мен).
Редактирано от divinora на 14.04.07 21:28.
| |
|
|
|
|