Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:19 12.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема Дайте съвет за мъжки продукт за почистване на лиценови  
Автор SophieEllis-Bextor (~@%^;)
Публикувано28.03.07 22:20

Искам да купя на мъжа ми някакъв гел/пяна/ или микс между двете за почистване на лицето вместо сапун, защото кожата му е суха и чувствителна и се опитвам да го откажа от миенето на лицето със сапун, защото допълнително изсушава идразни лицето му. Но нямам идея нито от марки, нито от цени за мъжка козметика за почистване на лицето. Дайте някакви идеи какво мога да купя и на каква цена. За сега открих само 1 такъв продукт на AVON в каталога - някакъв дълбоко почистващ гел за лице от серията For Men, но със сигурност има и по-добри предложения. Очаквам предложения! Предварително мерси.

Тема Re: Дайте съвет за мъжки продукт за почистване на лиценови [re: SophieEllis-Bextor]  
АвторTamara (Нерегистриран)
Публикувано30.03.07 16:12

Остави ги тия Avon.
Нивеа имат мъжка серия с гел за почистване на лице - цена - 150 мл между 6 и 8 лв. Хубав е и мирише добре - ще му хареса. От по-скъпите марки, продавани в аптеките, също има мъжки продукти, но според мен няма смисъл да се харчиш прекалено.

Тема Re: Дайте съвет за мъжки продукт за почистване на лице [re: SophieEllis-Bextor]  
Автор Kolaps ()
Публикувано02.04.07 14:54

L'Oreal Men's Expert Power Clean Face Wash е много добър продукт като цена- качество, само не знам дали са почнали да ги внасят в България

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.