Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:45 16.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема По време на бременността.нови  
Автор auntOgg ()
Публикувано06.03.07 11:14

Момичета,какъв крем за лице с висок фактор бихте препоръчали? По принцип ползвам 15 и нямам проблеми ,но от няколко дни ми се струва ,че започват да ми се появяват петна. Може и да си внушавам ,за сега май само аз ги забелязвам,но не ми се рискува. През първата си бременност ползвах дори с по-нисък фактор ( просто не знаех) , но сега ми се иска да се подсигуря. Двоумя се между флуида на Ла Рош ( СПФ 50+) и крема на Виши( СПФ 60) . Кой според вас е по-лек-като за лятото? Приемам,разбира се ,и други предложения .

И още нещо да ви попитам,за да не пускам друга тема. Тези от вас ,които са били бременни- правихте ли нещо за целулита по време на бременността? Аз лично се съмнявам ,че кремовете ще помогнат-това си е до хормони. Но все пак някакви масажчета ,лекички, дали биха имали смисъл или по-скоро ще навредят. Като се замисля ,че тя ,кожата и без това е доста "напрегната" по това време. Споделете идейки,моля!

Тема Re: По време на бременността.нови [re: auntOgg]  
Автор 7karina ()
Публикувано06.03.07 11:56

препоръчвам ти флуида на Ла Рош!

За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване

Автор bistrence (винаги на кеф)
Публикувано06.03.07 12:06

С всичките си крайници гласувам за La Roche Posay. Въпреки, че и Vichy са много висок клас козметика, La Roche са доста по-напред.
За предотвратяване на стрии силно ти препоръчвам ето този продукт http://krasotaizdrave.com/bg/view_product.php?id=72 или, ако не ти звучи ужасяващо, обикновена свинска мас.

Няма такова място "Далече"!

Тема Re: По време на бременността.нови [re: bistrence]  
Автор 7karina ()
Публикувано06.03.07 12:42

направо ми беше неудобно да и предложа свинската мас

не знам дали благодарение на нея /само предполагам/се спасих от стрии и др.подобни след моята бременност

Тема Re: По време на бременността. [re: 7karina]  
Автор bistrence (винаги на кеф)
Публикувано06.03.07 12:58

Бъди сигурна, че тя те е спасила

В моето семейство всички жени /до последното поколение :)/ са се мазали със свинска мас. Майка ми няма нито една стрия /дали е така в единствено число?/ при все, че докато ме е носила, е напълняла мноооого.
Сестра ми първа изневери на традицията и се маза с продукта на Мустела, който показах. Няма стрии, но тя почти не напълня по време на бременността. Само коремът й порастна.
Моите везни клонят към маста

Няма такова място "Далече"!

Автор surfline (veche poznat)
Публикувано06.03.07 13:10

Още един глас zа Ла Рош.

За целулита_иzчакай и полzвай след като родиш, до тогава много вода(ама това така и така си го пиеш), раzходки, лека гимнастика, лятото_плуване и качаствена манджа ще са ти повече от помощ.

умея да мълча на седем езика

Автор mb_ (познат)
Публикувано06.03.07 22:34

По принцип не мисля, че ти трябва толкова висок фактор(пък и над спф 30 едва ли е реален). Аз бих ти препоръчала на Клиник Супер сити блок 25 или Супердифенс 25.
Ако ти се вижда, че са ти се появили петна, то сигурно е на хормонална основа, ама не се притеснявай, ако предишният път не си имала. Всяка бременност е сама за себе си.
По мое мнение кремовете не помагат за целулита, стрии и прочие екстри по време на бременност и изобщо.

Автор auntOgg ()
Публикувано07.03.07 09:58

Благодаря ви,момичета! И аз се бях ориентирала към Ла Рош. По принцип кремовете на Виши не ми харесват,но една приятелка мноого ми го хвалеше този специално. И аз си мислех да мина с по-нисък фактор 25-30 ,но сега не смея. Знам, че е от хормоните ,но моя приятелка не може вече 3 години да се отърве от петната

.
За стриите-мисля ,че е до кожа. През първата бременност позната аптекарка ми забърка нещо мазничко ,но не миришеше много добре и аз го ползвах рядко ,но за това пък по малко. Напълнях много ,но нямам стрии. Явно кожата ми е такава, като на ония кучета, шар пей мисля се казваха . Сега съм си взела на Мама Дона -приятно е и защо да не се понаплескам с нещо ново.
А целулита явно ще се бори към август. Тъкмо тогава темата ще е актуална.
Благодаря ви отново и весел ден!

Тема Re: По време на бременността.нови [re: bistrence]  
Автор Meчo (пухкава)
Публикувано11.03.07 14:41

стана ми интересно с тая свинска мас; кажи, моля, нещо повече - колко често си се мазала, на кои места-само на проблемните зони или навсякъде, миризмата не дразни ли, как се справяш с мазнотата, особено лятото и т.н

мерси

Life is only a transient transfection

Тема Re: По време на бременността.нови [re: Meчo]  
Автор 7karina ()
Публикувано11.03.07 18:05

позволявам си да отговоря, макар, че въпросът ти не е конкретно до мен:
домашната свинска мас трябва да е прясна и когато е такава и добре направена, почти няма миризма, бяла на цвят

не се омазнява много, защото се слага малко от нея и попива в кожата.
мазала съм се само на проблемните зони

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.