|
|
Препоръчайте ми някакъв крем за стрии, но за вече появили се, не предпазващ срещу появата им. Ще съм благодарна за някакъв съвет, защото пазарът е залят от какво ли не и повече се доверявам на "патило".
| |
|
Вземи си на ИКАРОВ Масажно масло против стрии. При една по-постоянна употреба със сигурност ще имаш резултат. Аз ползвам Масажно масло против затлъстяване и съм много доволна, но ефекта се усеща едва на втория месец. Е, по-добре бавно, но сигурно.
| |
|
Веднъж появила се стрия, няма махане Това е жестоката реалност. Могат да се заличат малко в мазила ( нама гаранция), може и някакъв пилинг да ти предложат (пак няма гаранция). Дори няма и хурургично-пластично решение. Гледай да предпазиш от появата на нови. За предпазване принципно е достатъчно добре да хидратираш кожата на проблемни места. Това е което аз знам.
Omnia vincit amor
| |
|
Биотерм.
Simona-25.01.2006
| |
|
Няма такъв крем. Не си давай парите напразно. Погрижи се за в бъдеще добре да хидратираш кожата на проблемните места. Това е истината.
| |
|
Като напатила много от стрии, дате "успокоя", че стриите нямат махане. Могат да избелеят и да се свият, но не и да се оттървеш от тях.
Моите от моравочервени станаха бели, почти като ожата с един гел на Lierac. Сега чувам, че са пуснали някаквъ серум в ампули, който бил още по-добър. За съжаление не знам името, но във всяка добра аптека ще ти го кажат.
Има един продукт на Мустела - гел за интензивно действие против вече съществуващи стрии. Нямам преки наблюдения, но само хубави неща съм чувала....
Няма такова място "Далече"!
| |
|
|
|
|