Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:46 06.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема солариумнови  
Авторsunshine (Нерегистриран)
Публикувано26.02.07 10:00

много съм доволна,най-накрая на Редута направиха модерен солариум (мисля, че ул. беше велчо атанасов, по която върви авт. 72). няма сега да се чудя къде да ходя, друго си е като ти е в квартала....ходих в събота и съм с чудесни впечатления-машините им са съвсем нови и имат от тези, които са open sun. само интериорно трябва малко да се поразкрасят ама момичето ми каза че са отворили преди няколко дни, та за това. така че любителки на тена, да си пожелаем приятни бани.:)))

Тема Re: солариумнови [re: sunshine]  
Автор tuneta (новак)
Публикувано26.02.07 15:45

къде се намира точно???? и колко вата са лампите? и каква е цената на минута???? ВЕРТИКАЛЕН ЛИ Е ИЛИ???

Тема Re: солариумнови [re: tuneta]  
Публикувано26.02.07 17:04

за ватовете на лампите ще ми е трудно да ти кажа, ама самите лампи са силнички. има 2 вертикални,като единия е този открития open sun-не се затваряш в кабинка и има и един хоризонтален. open sun е най-скъп-14лв. за 10 мин. ама аз 10 мин. трудно издържам. на другите два за 10 мин. цените са май някъде към 10 и 11 лв. Аз за сега май ще продължа на скъпия, много ми е приятно.
а иначе се намира на ул. Велчо атанасов (май беше №9), в частта където рейс 72 изкачва нагоре пътя след сфетофара, в един блок и има забелязващ се син надпис. работят до към 20.30 и неделя.

АвторTrinny (Нерегистриран)
Публикувано26.02.07 17:11

Аз пък никога,ама никога няма да се подложа на изкуствени лампи

Автор tuneta (новак)
Публикувано26.02.07 17:12

е мила това е доста скъпо пък и 10 мин .ми е много.аз се пека на вертикален за 6 мин. и ставам яко 4ерна и картата ми е 50 мин-20 лв. база за сравнение май неможе и да има. 10 мин за верикален тва е много.те са мощни. немога да си обясня.Но мерси все пак за сведението:)

Автор c.o.n.t.e (мацка)
Публикувано27.02.07 19:10

6 не е чак толк0ва много аз седях преди по 12 и пак бавно почернявах...
Но вече не ходя защото много ме наплашиха с ефектите...

JUST GORGEOUS

Тема Re: солариум [re: tuneta]  
Автор userkata (търсеща)
Публикувано27.02.07 19:22

а къде ходиш? в района на редута ли е?

Автор Desert^Rose^^ (magnetic)
Публикувано28.02.07 11:20

Къде ходиш?Това е доста добра цена,а щом казваш че и почерняваш...страхотно!казвай бързо къде

Do as I say,not as I do!

Тема солариум - Редутанови [re: Desert^Rose^^]  
Публикувано28.02.07 12:01

намира се на Редута, ул. Велчо Атанасов № 9-11 , вчера като ходих специално ги питах за адреса.работят през седмицата до 20.30 а неделя до 20.00. това е в тази част на Редута, която е по-близо до булеварда водещ от подуене към Слатина.там рейс № 72 прави завой и започва да изкачва Редута има надпис с големи сини букви. предлагат и карти с някакви отстъпки ама нямах време да ми обясняват. на мен лично цените за качеството на машините (които са и нови) ми се виждат добри.

Тема Re: солариум - Редутанови [re: sunshine]  
Публикувано28.02.07 12:02

всъщност ако последните два поста не са били до мен, сори че се повтарям.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.