|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
солариум
|
|
Автор | sunshine (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.02.07 10:00 |
|
много съм доволна,най-накрая на Редута направиха модерен солариум (мисля, че ул. беше велчо атанасов, по която върви авт. 72). няма сега да се чудя къде да ходя, друго си е като ти е в квартала....ходих в събота и съм с чудесни впечатления-машините им са съвсем нови и имат от тези, които са open sun. само интериорно трябва малко да се поразкрасят ама момичето ми каза че са отворили преди няколко дни, та за това. така че любителки на тена, да си пожелаем приятни бани.:)))
| |
|
къде се намира точно???? и колко вата са лампите? и каква е цената на минута???? ВЕРТИКАЛЕН ЛИ Е ИЛИ???
| |
Тема
|
Re: солариум
[re: tuneta]
|
|
Публикувано | 26.02.07 17:04 |
|
за ватовете на лампите ще ми е трудно да ти кажа, ама самите лампи са силнички. има 2 вертикални,като единия е този открития open sun-не се затваряш в кабинка и има и един хоризонтален. open sun е най-скъп-14лв. за 10 мин. ама аз 10 мин. трудно издържам. на другите два за 10 мин. цените са май някъде към 10 и 11 лв. Аз за сега май ще продължа на скъпия, много ми е приятно.
а иначе се намира на ул. Велчо атанасов (май беше №9), в частта където рейс 72 изкачва нагоре пътя след сфетофара, в един блок и има забелязващ се син надпис. работят до към 20.30 и неделя.
| |
Тема
|
Re: солариум
[re: sunshine]
|
|
Автор | Trinny (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.02.07 17:11 |
|
Аз пък никога,ама никога няма да се подложа на изкуствени лампи
| |
|
е мила това е доста скъпо пък и 10 мин .ми е много.аз се пека на вертикален за 6 мин. и ставам яко 4ерна и картата ми е 50 мин-20 лв. база за сравнение май неможе и да има. 10 мин за верикален тва е много.те са мощни. немога да си обясня.Но мерси все пак за сведението:)
| |
|
6 не е чак толк0ва много аз седях преди по 12 и пак бавно почернявах...
Но вече не ходя защото много ме наплашиха с ефектите...
JUST GORGEOUS
| |
|
а къде ходиш? в района на редута ли е?
| |
|
Къде ходиш?Това е доста добра цена,а щом казваш че и почерняваш...страхотно!казвай бързо къде
Do as I say,not as I do!
| |
Тема
|
солариум - Редута
[re: Desert^Rose^^]
|
|
Публикувано | 28.02.07 12:01 |
|
намира се на Редута, ул. Велчо Атанасов № 9-11 , вчера като ходих специално ги питах за адреса.работят през седмицата до 20.30 а неделя до 20.00. това е в тази част на Редута, която е по-близо до булеварда водещ от подуене към Слатина.там рейс № 72 прави завой и започва да изкачва Редута има надпис с големи сини букви. предлагат и карти с някакви отстъпки ама нямах време да ми обясняват. на мен лично цените за качеството на машините (които са и нови) ми се виждат добри.
| |
Тема
|
Re: солариум - Редута
[re: sunshine]
|
|
Публикувано | 28.02.07 12:02 |
|
всъщност ако последните два поста не са били до мен, сори че се повтарям.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|