Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:27 17.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема Крем срещу стрии  
Автор SophieEllis-Bextor (~@%^;)
Публикувано26.02.07 23:10

Препоръчайте ми някакъв крем за стрии, но за вече появили се, не предпазващ срещу появата им. Ще съм благодарна за някакъв съвет, защото пазарът е залят от какво ли не и повече се доверявам на "патило".

Тема Re: Крем срещу стриинови [re: SophieEllis-Bextor]  
Авторmar4 (Нерегистриран)
Публикувано27.02.07 18:10

Вземи си на ИКАРОВ Масажно масло против стрии. При една по-постоянна употреба със сигурност ще имаш резултат. Аз ползвам Масажно масло против затлъстяване и съм много доволна, но ефекта се усеща едва на втория месец. Е, по-добре бавно, но сигурно.

Автор Лyничka (неземна)
Публикувано27.02.07 23:31

Веднъж появила се стрия, няма махане

Това е жестоката реалност. Могат да се заличат малко в мазила ( нама гаранция), може и някакъв пилинг да ти предложат (пак няма гаранция). Дори няма и хурургично-пластично решение. Гледай да предпазиш от появата на нови. За предпазване принципно е достатъчно добре да хидратираш кожата на проблемни места. Това е което аз знам.

Omnia vincit amor

Автор surfline (veche poznat)
Публикувано28.02.07 08:51

Биотерм.

Simona-25.01.2006

Автор PPP (една)
Публикувано28.02.07 10:43

Няма такъв крем. Не си давай парите напразно. Погрижи се за в бъдеще добре да хидратираш кожата на проблемните места. Това е истината.

Автор bistrence (винаги на кеф)
Публикувано06.03.07 15:18

Като напатила много от стрии, дате "успокоя", че стриите нямат махане. Могат да избелеят и да се свият, но не и да се оттървеш от тях.
Моите от моравочервени станаха бели, почти като ожата с един гел на Lierac. Сега чувам, че са пуснали някаквъ серум в ампули, който бил още по-добър. За съжаление не знам името, но във всяка добра аптека ще ти го кажат.
Има един продукт на Мустела - гел за интензивно действие против вече съществуващи стрии. Нямам преки наблюдения, но само хубави неща съм чувала....

Няма такова място "Далече"!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.