|
|
|
Тема
|
Отзиви за козметика за бременни?
|
|
| Автор | Дapa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.02.07 15:10 |
|
|
Момичета, ще съм много благодарна, ако споделите впечатленията си от козметиката, която сте ползвали / ползвате по време на бременността?
| |
|
Тема
|
Re: Отзиви за козметика за бременни?
[re: Дapa]
|
|
| Автор |
surfline (veche poznat) |
| Публикувано | 05.02.07 15:57 |
|
|
Коя коzметика по_точно?
Един бърz обzор
Декоративната и бялата zапаzих същите.
Шампоан смених, zащото косата ми zапочна да се омаzнява много бърzо(след като родих се върнах на старите шампоани).
Против стрии_какаово масло и масло zа бременни(на Икаров) първите 16 седмици, после Биотермското кремче.
Боя zа коса_същата като преди.
На първо четене това се сещам питай, ако има още нещо.
Simona-25.01.2006
| |
|
Тема
|
[re: surfline]
|
|
| Автор | Дapa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.02.07 16:12 |
|
|
Не зная с каква кожа си, може би затова си запазила бялата козметика - всичко ми е сухо
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
surfline (veche poznat) |
| Публикувано | 05.02.07 16:34 |
|
|
При мен се получи така, че преz първите няколко месеца кожата, косата и ноктите ми станаха пълна трагедия_НИЩО не помагаше и zа това и не купувах нови продукти. После нещата се нормалиzираха, освен косата, zа която писах. Иначе съм нормална към суха кожа, полzвах/м zа лицето Moisture surge extra на Клиник или Флуида на Биотерм_Биовитамин(серията е zа млада кожа). За тяло(там нещата постепенно "иzсъхват" от горе надолу) полzват едно тоалетно мляко на Гарние в червена опаковка, но ще те иzлъжа zа името и млякото zа тяло на Биотерм с цитрусови екстракти, от което не съм кой zнае колко впечатлена.
п.п. Забравих на 28 съм, а докато бременеех бях на 25/26.
Simona-25.01.2006
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
bubanka (зла вещица) |
| Публикувано | 06.02.07 08:19 |