|
Тема
|
Моля за мнение
|
|
Автор |
be_different (непознат
) |
Публикувано | 20.01.07 20:52 |
|
Здравейте. Нова съм но темите за парфюмерия и козметика ми допаднаха много. Сега искам да ви попитам за вашето мнение относно два парфюма - Cartier Delices и Joop Jette. Прочетох почти всички теми за парфюми но ненамерих коментари за тях. Моля ако някой ги е ползвал да каже хубави ли са и дали са трайни.
| |
|
На мен всички парфюми на Картие ми допадат и в този ред на мисли - горещо ти препоръчвам Cartier Delices
За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване
| |
|
Благодаря ти за бързия отговор - вече си поръчах Cartier от get.bg и ще ми го доставят във вторник . Там даже имат и безплатни доставки.
| |
|
супер! със здраве и кеф да си го пръскаш
| |
|
Здравейте отново Днес ми дойде поръчката на пърфюма Delices на Картие. Много е хубав и независимо че е EDT на моята кожа е доста траен. Благодаря на 7karina за добрия съвет който ми даде - аромата е страхотен. Само за справка поръчах го от get.bg - беше с безплатна доставка и самата фирма е много коректна и точна
| |
|
И аз мисля че си се споряла на по-добрия парфюм. Уханията са въпрос на личен вкус, но все-пак според мен Delices е по-сложен и интересен от Jette, и определено по-траен. Да си го носиш със здраве.
| |
|
радвам се, че съм помогналасъс здраве да си го пръскаш!
| |
|
|
|
|