Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:38 04.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема егати киселата ягодка!нови  
Автор palachinka (marmalad)
Публикувано19.01.07 13:12

подведох се по суперлативите из форума за ягоката и си поръчах един златен

както се оказа в последствие лосион за коса.

първоначално ми поискаха от митницата обратно писмо с цената на продукта, което ми струваше разходка до пощата , седмици на трепетно очакване, което вчера беше щедро възнаградено за моя сметка...

получих си пратката след близо месец и я откупих с половината от цената която платих за продукта.

исках да споделя пък и да попитам само в австрия ли импорта на ягоди е толкова кисел?

Тема Re: егати киселата ягодка! [re: palachinka]  
Автор Rouzi_ ()
Публикувано19.01.07 14:21

Много жалко, че така се е получило

В БГ пратките под 45 евро (или долара беше) не се обмитяват. Ако искам да поръчам над тази сума ги разделям на две поръчки. Аз съм в София и поръчката ми пристига за 10-ина дни. Единствено около нова година се забави 3 седмици, вероятно защото пощите са били доста натоварени в този период.
В някои страни от ЕС се обмитяват дори стоки над 20 евро. Вероятно и при теб поръчката е надвишила лимита и са ти сложили и мито. Жалко защото така се обезмисля цялата работа.

Важно е онова, което научаваш, след като вече знаеш всичко.

Тема Re: егати киселата ягодка!нови [re: Rouzi_]  
Авторapropo (Нерегистриран)
Публикувано19.01.07 15:37

А пратките от къде идват в смисъл от коя държава

Тема Re: егати киселата ягодка!нови [re: palachinka]  
Автор MouzeМодератор (ex Nike)
Публикувано19.01.07 17:19

В България има лимит, над който се обмитява (това за стоки, които не идват от страни в ЕС). В Австрия (предполагам) също. Ягодка доставя от Хонг Конг, т.е. ако стоката е била над лимита се обмитява. Ягодка имат някаква политика да връщат платено мито. Виж в раздел FAQ какво пише по въпроса.

Тема Re: егати киселата ягодка!нови [re: Rouzi_]  
Публикувано19.01.07 18:37

ами това ми беше премиерата в електронната търговия. обичам да виждам нещата които купувам, но този спрей просто го няма в австрия.

ако случайно някой има информация от къде да се снабдя в европа с него

Bumble and Bumble / Thickening Spray

да помага моля

Тема Re: егати киселата ягодка!нови [re: Mouze]  
Публикувано19.01.07 18:52

да ти кажа за 12 евро не си струва разправията.
той струваше 23 значи половината от цената ....мито

Автор cina2 ()
Публикувано19.01.07 19:07

Не че знам за какво става въпрос, ама в гугъла това излезе:

ако ходиш в някоя от тези страни - да знаеш в кои градове го има, при нас се оказа, че го има

Автор divinora (nepoznata)
Публикувано19.01.07 19:20

Странно! В Холандия пратки над 22 евро се обмитяват, но дори и при това положение митото не е толкова много. Спомням си че платих подобна сума (15тина евро) за нещо което струваше около 50 веро, т.е. много над лимита. Попита ли в пощата каква е причината? Да не са написали сума която не отговаря на истината?

Автор MouzeМодератор (ex Nike)
Публикувано19.01.07 21:02

Вероятно сумата не е само мито, а и ДДС върху цената + митото. За това е толкова много.

Авторstar (Нерегистриран)
Публикувано19.01.07 22:22

Аз живея в Англия.И двата пъти платих мито в пощата и двата пъти ми върнаха парите от Ягодка(не вярвах,че щеми платят разходите)много са точни

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.