Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:58 14.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема тестери или нормални парфюми?нови  
Авторivan (Нерегистриран)
Публикувано14.01.07 11:26

искам да попитам каква е разликата между тестерите и нормалните парфюми?има ли разлика в качеството и в полза на кое?

Тема Тестери от get.bg?нови [re: ivan]  
АвторZaza (Нерегистриран)
Публикувано14.01.07 11:53

Да сте си взимали тестери на парфюми от get.bg?
Наскоро ми подариха мостра на Brit Burberry и много ми хареса. За съжаление обаче цената му ми е висока. Затова се ориентирах към тестер. Прегледах няколко сайта и в този е най-евтин. Имате ли някакви впечатления?
Още един въпрос - досега не съм ползвала тестер, има ли някаква разлика в аромата?
Благодаря предварително!

Тема Re: Тестери от get.bg?нови [re: Zaza]  
Автор3aзa (Нерегистриран)
Публикувано14.01.07 12:57

Още 1 въпрос - някакви мнения за megashop.bg?
Поразгледах стари теми и имаше доста положителни отзиви, но все още се колебая.
А по принцип дали евентуално може да се върне поръчан продукт?

Тема Re: Тестери от get.bg?нови [re: 3aзa]  
Автор 7karina ()
Публикувано14.01.07 13:20

от мегашоп-а категорично не можеш да върнеш парфюм, когато всичко му е наред - опаковка, качество, количество
в другите сайтове може и да има такава опция - да върнеш, ако не ти хареса, но пак не съм сигурна

За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване

Тема Re: тестери или нормални парфюми?нови [re: ivan]  
Авторив (Нерегистриран)
Публикувано14.01.07 14:47

ментаци са отвсякъде тия тестери , ама маскарани с по-благозвучно име - тестери

Тема тестери и оригиналинови [re: 7karina]  
Автор gerda® (прескачам локви)
Публикувано14.01.07 15:19

Кари, на мен ми подмениха парфюма в Мегашоп. Бях взела за подарък Love In Paris на Nina Ricci, но се оказа, че рожденичката го има. Тя хареса Dior - Addict 2, но те не го продават. Помолих, да направят нещо за този мой избор и в рамките на 24 часа ми го намериха. Много съм доволна от тази фирма, от която често пазарувам стоки за офиса, подаръчни неща и вече 6 парфюма- 2 мъжки и 4 дамски.

Тема Re: тестери и оригиналинови [re: gerda®]  
Автор 7karina ()
Публикувано14.01.07 15:31

ами, сигурно е някакво изключение, защото аз ги питах-информативно: ако се случи така, че да се дублира парфюма /също го исках за подарък/, могат ли да го подменят, курирерът, който го донесе ми каза, че не става...
иначе съм поръчвала 3-4 пъти от мегашопа - без проблеми и от гет-а - два пъти, също без проблем
нямам впечатления от другите сайтове

Тема Re: тестери или нормални парфюми?нови [re: ив]  
Автор 7karina ()
Публикувано14.01.07 15:32

не са ментета, поне до момента на ментета не съм попадала, когато съм поръчвала тестери и парфюми

Тема Re: тестери и оригиналинови [re: 7karina]  
Автор тиxa звeзднa нoщ (топла)
Публикувано14.01.07 18:46

Кари, куриерите не са от мегашоп, така че те не могат да дават подобни мнения. Трябва да се говори направо с хората, на които поръчваш. Иначе за мегашоп давам оценка 6+, изключително коректни, надеждни и бързи!

Свещта нищо не губи,
даже когато от нейния пламък се запалва друга свещ...

Тема Re: тестери и оригиналинови [re: тиxa звeзднa нoщ]  
Автор 7karina ()
Публикувано14.01.07 18:48

преди това питах човека, който отговаря на мобилния на мегашоп-а и при който направих поръчката, той също така ми отговори.
няма значение, питането ми се оказа безпредметно, защото много се хареса парфюма, който бях избрала

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.