|
Тема
|
КОЗМЕТИКА ЗА 30+
|
|
Автор |
tarse6tata () |
Публикувано | 12.01.07 14:22 |
|
Интересува ме добра козметика от среден клас за 30+.
Какво бихте ми препоръчали?
Предварително благодаря
не е важно какво ще ти се случи,важно е как ще го възприемеш
| |
|
кажи с няколко думи какъв тип кожа имаш ( суха, мазна, смесена ), дали имаш някакъв проблем ( вече появили се бръчки, разширени пори, пигментни петна и т.н.) и ще измислим нещо, сигурна съм.
| |
|
имам много суха кожа и сенки под очите......и леки бръчки
не е важно какво ще ти се случи,важно е как ще го възприемеш
| |
|
Значи сме сме приблизително в една категория
Ако бях в България и съм се спряла на среден клас козметика, бих си я купувала от аптеките. Vichy, Roc, Eucerin обикновено са по-добър вариант от Nivea, Garnier и L'oreal, с някои изключения разбира се.
Не е задължително всички кремове да са на една фирма или от една серия, аз винаги правя комбинации и вярвам, че кампании от типа "ще действа само ако ползваш всички продукти от серията" са изкюючително комерсиални.
Сега по-конкретно предложение:
Vichy - серията MYOKINE, според мен много сполучлива, сега имат и нов нощен - Myokine Fusio Night, Wrinkle Targeting Fusio Film, не съм го пробвала но съм го набелязала :)
За леките бръчици - някъде вече похвалих на L'oreal - Collagen Filler, не прави чудеса, но прикрива чудесно ( то кой ли пък крем прави чудеса, де )
Дневното кремче е много важно и тук аз ползвам или на Olay ( които са в тази ценова категория, но за жалост ги няма в Бг) или на Clinique- Superdefense SPF 25 - Normal To Dry или Very Dry Skin - в зависимост от това в какво състояние ми е кожата ( за зимата - Very Dry Skin )
Знам, че е доста по-скъп от цената за която питаш, но наистина горещо го препоръчвам. Ако все пак трябва да останеш на тази цена - новите кремчета на Л'ореал ( примерно Revita Lift ) най-сетне започнаха да ги произвеждат с добър защитен фактор, според мен не са лоши. На каквото и да се спреш - минимум SPF 15. По това мисля че няма спор.
А, сега се сетих че онзи ден сложих Happy Derm от този на щерката и ми се видя изключително приятно силиконово кремче. Даже ужасно ми напомни на All About Eyes na Clinique.
Наистина, един такъв розовичък и силиконов, почти същото удещане :))
Ами това се сещам засега, дано съм ти била полезна
Успех
| |
|
Бих ти препоръчала да разгледаш и кремчетата на Лумене
Свещта нищо не губи,
даже когато от нейния пламък се запалва друга свещ...
| |
Тема
|
Re: КОЗМЕТИКА ЗА 30+
[re: ellina]
|
|
Автор | tarse6tata (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.01.07 14:41 |
|
много благодарности за богатата информация
| |