Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:45 11.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема Проблем с омазняванетонови  
АвторHelena (Нерегистриран)
Публикувано06.12.06 21:00

Здравейте.И мен ме тормози този проблем от много време-това,че лицето ми се омазнява доста и винаги трябва да имам пудра в себе си,че като ми лъсне носа и ужас направо.Проблема е,че си слагам сутрин фон дьо тен и използвам понякога коректор тип молив,ако имам някъде излязла пъпчица.Като ми се омазни лицето,имам чувството,че коректора се разтича и става на петна.Ползвам някаква елементарна пудра на "Golden Rose",ама явно не струва нищо.Какво да правя?

Тема Re: Проблем с омазняванетонови [re: Helena]  
Публикувано06.12.06 21:03

Извинявам се за повторението на темата.Имаше нещо проблем със страницата и мислех,че не я е сложило.Можете да истриете другата,за да не се натрупват

Автор Cl (colour index)
Публикувано07.12.06 09:27

Често срещан проблем. Новите формулации кремове съдържат силика и някои специфични силиконови еластомери (Dimethicone/ Vinylmethicone Crosspolymer), които адски ефективно абсорбират кожния себум.

Автор EvaB. (Führerin)
Публикувано07.12.06 15:19

Рискувай и си купи емулсия, която да е за регулация не себума и омазняването. Есте Лаудер, Шанел, Клиник и Кларанс имат такива продукти, а може (даже е задължително) да пробваш с маски за мазна кожа, като например на Елея.
Всъщност я да почнем от начаЛО, каква точно бяла козметика използваш?

Автор rhemedios (пиле шарено)
Публикувано08.12.06 13:27

Аз съм много доволна от една пудра на Манхатан - антибактериална и матираща. Няма лъщене цял ден. Не е скъпа - 9,50 лв

Тема Re: Проблем с омазняванетонови [re: rhemedios]  
Публикувано09.12.06 17:47

Не съм използвала "сериозна" козметика досега,все си мислех,че с годините малко от малко ще се нормализират нещата.Страдах от акне,и все още от време на време ми излизат пъпчици и остават гадни белези,които си стоят дълго време.Вечер си мия лицето с неутрален сапун,почиствам го с тоник и си слагам крем "Здраве".Май е крайно време да ги изхвърля тези неща,ама като незнам какво да използвам.Ползвала съм и много видове фон дьо тен-и,ама си е все същото.Като ми се омазни кожата става като на петна.От къде да започна?

Автор victoalia (pipilota)
Публикувано11.12.06 13:11

За начало е добре да спреш да се мажеш с крем вечерно време - тоника е напълно достатъчен за мазна кожа. Още повече, че крем Здраве не е особено подходящ за продължителна употреба, особено за мазна кожа - иначе си е много хубав продукт.

За през деня се насочи към някакъв матиращ крем, който е предназначен именно за мазна кожа (Avene, Vichy, La Roshe Posse например) - ще трябва обаче да пробваш, за да разбереш кой е подходящ за теб. Пудрата или фдт-на също е добре да са специално предназначени за омазняваща се кожа - антибактериалните на Манхатън са добри, предполагам че по-скъпите марки имат и по-добри неща, но определено мисля че за проблемна кожа е по-добре без, отколкото с Golden Rose.

АвторTrinny (Нерегистриран)
Публикувано14.12.06 18:53

Мила Helena, според мен на 1-во място трябва да си подобри6 диетата, пове4е плодове, зелен4уци, вода; аз сапун не ползвам, тои не изсу6ава ли кожата, пазара е затрупан с по4иства6ти лосиони, тоник съ6то не ползвам, ако може6 да си позволи6 избери такъв които не съдържа АЛКОХОЛ,о, да изхвърли го този 'Здраве', инвестираи в някои дневен крем, от ве4ерен крем няма много полза.

Тема Re: Проблем с омазняването [re: Trinny]  
Публикувано15.12.06 14:38

Благодаря на всички много за мненията.Ще се опитам да направя нещо по въпроса

Публикувано17.12.06 18:40

Взех си пудрата на Manhattan по ваш съвет.Надявам се да е добра

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.