Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:12 13.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема някой поръчвал ли енови  
Авторнeизвecтнa (Нерегистриран)
Публикувано04.12.06 12:55

За първи път влизам във форума и искам да Ви попитам някой ползвал ли е услугите на он-лайн магазин www.parfiumi.com.Интересувам се по точно дали парфюмите си струват защото цените са невероятно ниски.Сравнявах с други подобни он-лайн магазини.Пък да не говорим за търговската мрежа.Благодаря предварително на всички които ще се включат.

Тема Re: някой поръчвал ли енови [re: нeизвecтнa]  
Автор 7karina ()
Публикувано04.12.06 14:22

прочети мненията в темата "българските сайтове за козметика/парфюмерия", която наскоро бях пуснала...

Не се обръщай назад, може би нещо те настига!

Автор Vanilla_Kiss (bonbon)
Публикувано04.12.06 19:06

От този сайт - не! Още си скубя косите, че набутах един приятел да си поръча от там два шанелски парфюма, които се оказаха ароматизирани води. Аз изгорях с едно 100мл шише Miss Dior Cherie, но за мен не ме е яд толкова!

Мечтая за Варна...

Публикувано04.12.06 20:10

Боже мой май не дочаках мнения и пуснах поръчка.Обадиха ми се и утре парфюма ще е при мен.Дали съм се набутала ще видим по точно ще ви споделя.Ама то дали някой ще се интересува?

Автор тиxa звeзднa нoщ (топла)
Публикувано04.12.06 21:17

Откажи го! Ментета са!!!

Свещта нищо не губи,
даже когато от нейния пламък се запалва друга свещ...

Автор Vanilla_Kiss (bonbon)
Публикувано04.12.06 21:39

Интересуваме се, разбира се! Няма да го плащаш! Като пристигне го откажи, въобще да не ти пука! Все пак парите са си твои!

Мечтая за Варна...

Тема Re: някой поръчвал ли енови [re: Vanilla_Kiss]  
Публикувано04.12.06 22:50

Абсюлютно, взе ми го от устата

Свещта нищо не губи,

Тема Re: някой поръчвал ли енови [re: тиxa звeзднa нoщ]  
Автор hap (:-))
Публикувано05.12.06 10:56

И аз като разгледах сайта ми се видя ГНИЛА РАБОТАТА - как може всички парфми да са с цени от 45 до 50 лв!!! Различни производители, еднакви цени

Най-бързото животно в света ... е крава ... изпусната от хеликоптер.

Тема Re: някой поръчвал ли енови [re: hap]  
Публикувано05.12.06 14:12

Знам със сигурност, че не са оригиналите, наливат ги в Турция и Дубай, не се набутвайте!!!

Свещта нищо не губи,

Публикувано05.12.06 15:13

Когато прочетох мненията за отказване на поръчката куриера вече беше ми доставил поръчката.Парфюма който си бях поръчала е "Chanel Allure Sensuelle".И какво да ви кажа пристигна в опаковка с целофан.Пръснах си в 11.00часа на китката и сега 15.00ч мирише ама много мирише имам чувството че главата ще ме заболи от силната миризма.Не знам някой ако го е ползвал да каже наистина ли е толкова силен.
Така че не знам оригинал ли е или не ама май ми се струва менте.И май се набутах ама какво да се прави..,човек се учи от грешките си .Само мога да кажа ,че повече никога няма да си поръчам от този он-лайн магазин.Съветвам всички да не рискуват и да мислят преди поръчка, а не като ме след дъжд качулка.Между другото ще ми кажете ли он-лайн магазини ама изпитани които продават качествена стока.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.