|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
фон дьо тен
|
|
Автор |
2Kona (това омагьосва) |
Публикувано | 01.12.06 09:28 |
|
Здравейте момичета ,
ред е на фон дьо тена и не ми се иска да правя компромиси с качеството препоръчайте ми нещо , което сте ползвали и сте доволни кожата ми е сравнително суха и ми се иска нещо което да не ми стои като маска моля и да ме ориентирате ценово
| |
Тема
|
Re: фон дьо тен
[re: 2Kona]
|
|
Автор | Lissa (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.12.06 13:48 |
|
И аз чакам с нетърпение.. Искам много добър фдт за суха кожа..
| |
Тема
|
|
|
Автор | Mимa (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.12.06 14:42 |
|
кажете нещо повече. покривен или не, до каква цена,....
моят кожа е суха, но ФДТ ползвам само заради фактора срещу слънце и за да ми предпази кожата, т.е. не искам да е покривен, но държа да има СПФ. Сега съм на Шанел, но вече много пъти чувам добри отзиви за Ревлон и смятам да пробвам.
| |
|
Revlon Color Stay е прекрасен ФДТ, но е за комбинирана и мазна кожа. Забелязах, че Ревлон иман и някакъв бръчкоизглаждащ, който би трябвало да е за по-сухи кожи и да хидратира добре. Като цяло препоръчвам ФТД-ите на марката.
Щом не искаш да ти стои като маска можеш да пробваш и Perfectly Real на Clinique. Има много естествен завършек, дава допълнителен гланц на кожата и на моята по-скоро мазна кожа й идва малко тежък. Така че предполагам на теб ще пасне.
Taint Fluide Universel на Chanel също отговаря на условията ти. Много любим ми е.
Ето ти три ценови категории с почти съпоставимо качество!
Мечтая за Варна...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Лyничka (неземна) |
Публикувано | 01.12.06 19:48 |
|
Скоро хвалеха тук един ФДТ на Живанши. Не си сьпомням оба4е за кой става въпрос. Имаше го в два варианта единият беше по кремообразен и ставаше за суха кожа... спомням си още 4е беше намален в Ягодката.
Не бях много полезна
Omnia vincit amor
| |
|
Аааа, да! SubliMine! Ползвала съм флуида в тубичката - много е лек и нежен, почти няма покритие, за това пък е с 20 фактор! За зимата ще и пасне по-скоро вариантът с помпичката.
Мечтая за Варна...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mouze (ex Nike) |
Публикувано | 02.12.06 10:52 |
|
Любимият ми ФДТ за суха кожа (ползвам го в по-студените месеци) - . P. Begoun го беше оценила с най-високата си оценка. Средно покривен е и седи невероятно.
| |
Тема
|
[re: Mouze]
|
|
Автор |
Manna (небесна) |
Публикувано | 02.12.06 15:13 |
|
Mouze, ползвала ли си Teint Adaptive и Photogenic Ultra Confort? Как са като покривност? Знам си цвета (010), обаче съм ползвала само Teint Idole Ultra и не знам дали тия двата не ще се окажат прекалено леки. А специално покривността не може да се разбере в магазина, щото нямам нерви да се мажа, а тук не е като в чужбина, да ти сипят в бурканче да си го пробваш вкъщи на спокойствие
| |
Тема
|
[re: Manna]
|
|
Автор |
EvaB. (Führerin) |
Публикувано | 02.12.06 23:12 |
|
Не съм Найки, но съм ползвала Teint Adaptive и бях доста доволна, още повече, че беше през лятото и на смесената ми кожа стоеше доста добре.
| |
|
Още един глас за Teint Adaptive. Средна покривност, естествени цветове(според мен ФДТ-ните на Ланком са първи в цветовете), много добро матиране.
Мечтая за Варна...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|