|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Ярко червен лак на къси нокти?   |  |  | Автор | Simona (Нерегистриран) |  | Публикувано | 09.11.06 10:30 |  |  | 

Здравейте момичета, как мислите ще стои ярко червен лак на къси нокти? Дали ще е сладко или по-скоро кофти. Питам защото се обличам по-спортно извън работата и ми е интересно дали такъв цвят се връзва със спортен стил?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ярко червен лак на къси нокти?  [re: Simona] |  |  | Автор | дecи69 (Нерегистриран) |  | Публикувано | 09.11.06 10:38 |  |  | 

мне, няма да е добре според мен. Червения лак изисква дълги нокти-така стои секси. За късите нокти са подходящи по-неутрални цветове. Но все пак ти си решаваш, ако те кефи защо не:-)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ярко червен лак на къси нокти?  [re: Simona] |  |  | Автор | *A* (Нерегистриран) |  | Публикувано | 09.11.06 10:44 |  |  | 

Това е страхотен цвят!

[url=http://www.opi.com/Classics/Classics.asp?Lcolortype=Red&ID=61]I'm Not Really a Waitress[/url]

|  |  |  
             |  |  | 

Ако ноктите са добре оформени и имаш хубава нокътна плочка ще е хубаво:)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ярко червен лак на къси нокти?  [re: Simona] |  |  | Автор | kidloco (непознат
) |  | Публикувано | 09.11.06 11:11 |  |  | 

според мен много хубаво ще стои, но на наистина къси нокти, а не нещо средно. както и ярко оранжево и други подобни всъщност. по-скоро ме притеснява комбинацията със спортните дрехи, там ми е по-неясно как ще се съчетаят.

|  |  |  
             |  |  | 

Ако са в червената гама какво пречи

|  |  |  
             |  |  | 

Подкрепям!
 Къси нокти, по възможност с по-квадратна форма и червен лак!

|  |  |  
             |  |  | 

Точно!

|  |  |  
             |  |  | 

Знаеш ли този angel мирише ужасно особено мъжкия!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ярко червен лак на къси нокти?  [re: Simona] |  |  | Автор | K (Нерегистриран) |  | Публикувано | 09.11.06 12:53 |  |  | 

Виждала съм червен лак и на къси и дълги нокти, стои еднакво добре и на двата вида, не съм мн сигурна обаче дали отива на по-спортен стил на обличане :)

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |