|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема
|
Списък на хубавата българска коzметика?
|
|
Автор | Фeнka (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.04.05 23:48 |
|
Здравейте,
какво ще кажете да направим списък на българските неща, от които сте иzключително доволни? Като роzовата вода, кристалите zа коса, целулитните кремове на Леокрема и т.н.
Ще си идвам в България скоро и искам да иzпробвам работите, които само там мога да купя и zа които съм чела толкова в тоzи форум. 
| |
Тема
|
Re: Списък на хубавата българска коzметика?
[re: Фeнka]
|
|
Автор |
aunt Ogg (минаващ) |
Публикувано | 24.04.05 08:56 |
|
Включвам се,макар и скромно:
* Бадемова маска за коса-Евтерпа (Косата ми е дълга,небоядисвана)
* Кремове за ръце-Insens (подобни на Atrix;много добре попиват и не оставят мазен слой).
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Manna (небесна) |
Публикувано | 24.04.05 10:10 |
|
e как няма да кажа Маточинната вода на Българска роза-Карлово
Също така хумата на Талодерма и млеката им за тяло, както и вазелинчето (става за устни, изпръхнала кожа и въобще всичко, разкошно е и е на смешната цена от 64 ст.)
сапуните Рефан
Всичко останало на Българска роза-Карлово
зеления измиващ гел на Елеа
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ellina (legal alien) |
Публикувано | 24.04.05 10:25 |
|
миналата година зададох подобен въпрос и каквото ми препоръчаха момичетата - все беше супер.
към написаното от другите добавям антицелулитните гел и крем на Рефан, масажните масла на Икаров, маските за лице на Регал и Арома ( пробвах почти всички и бяха чудесни и на много прилична цена ), розова и маточинна вода с литри , сега прочетох, че имало и лавандула, много съм любопитна да я пробвам.
| |
|
Че и аз след няколко седмици ще си идвам и съответно и мен подобни въпроси живо ме интересуват
Аз бих добавила лосиона за почистване на очи на Регал (в тъмносин флакон, но не се сещам вече как се казваше, защото изхвърлих опаковката - нещо с магданоз май беше), лосиона за тяло на Lady's joy (с него изкарах зимата, много си го обичам!), солите за вана на Рефан, както и техния сапун за крака с "вградена" гъба .
| |
Тема
|
[re: ellina]
|
|
Автор |
***** () |
Публикувано | 24.04.05 14:06 |
|
За съжаление тази вода от лавандула мирише ужасно Ароматите са нещо много индивидуално, но на мен изобщо не ми хареса, а по принцип много обичам козметика с лавандула и съм купувала неща само, защото ми миришат на нея
| |
Тема
|
|
|
Автор |
***** () |
Публикувано | 24.04.05 14:16 |
|
Малко се повтарям от другите такива теми, но... :
-розовото вазелинче и медико идеал на Арома;
-хумата на Талодерма
-на Рефан:сапуните за тяло и за крака, пяна за вана, соли за вана, гел за крака, душ гела и кремчето за ръце от морската серия, антицелулитните продукти
-Българска роза: маточинна вода, шампоан с роза Herbal Care, кремчето за около очи (аз го ползвам за лице от време на време) и почистващите рподукти Seasons;
-тоалетното мляко от зелената серия за Елеа
-маслата на Икаров. Аз съм ползвала бадемовото, от жожоба, сусамово и за нокти
-гланц за устни I love just u
-кератина за коса на Биофарма (това е българо-италианска фирма, но видях, че си споменала кристалите и затова ги включвам)
-щях да забравя бадемовата маска на Роза Импекс с билки и витамин F (или беше Е? ) Сега съм си взела тази на Евтерпа, но още не съм пробвала,
Така като гледам май хубава козметика са почнали да правят в България
| |
Тема
|
|
|
Автор |
7kari (щастлива) |
Публикувано | 24.04.05 14:37 |
|
1. Кремовете на Родиола - дневен и нощен, съответно за суха или смесена кожа.
2. Регал - околоочните кремове, тоалетното мляко
3. Кристалите за коса на Биофарма
Не се обръщай назад, може би нещо те настига!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bubanka (зла вещица) |
Публикувано | 24.04.05 15:15 |
|
"целулитните кремове на Леокрема"
1. ако искаш нещо да ти образува целулит, добре, но аз не искам; кремът е антицелулитен
2. ако не ме лъже паметта, а тя не ме лъже, продуктите на Леокрема не са български, а италиански
любими мои неща - повечето на БР-Карлово и Родиола; с аромат на роза са, лошото е, че max SPF е 8 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Meceчka (истинска) |
Публикувано | 24.04.05 16:16 |
|
"Дева" - антицелулитен крем, крем против стрии и гел-крем за лице, балсам за коса на "Ален мак", почистващия лосион на "Регал" с магданоз
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
|
|
|