Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:52 13.05.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема ФДТ - винаги ли си личи?нови  
Авторфeичka (Нерегистриран)
Публикувано28.10.06 22:12

Момичета имам въпросче:) Понеже никога не съм ползвала фдт, а имам две колежки, които си слагат и на мен ми изглежда ужасно изкуствено. Едно че цвета според мен никога не може да е същия като кожата ами и изглежда едно таковааа... сякаш не лице, а маска...Така ли е винаги? Тоест винаги ли си личи че има фдт? И от какво зависи, марката ли, нанасянето ли?

Тема Re: ФДТ - винаги ли си личи?нови [re: фeичka]  
Автор тиxa звeзднa нoщ (топла)
Публикувано28.10.06 22:18

Не, добрият фдт не си личи и няма ефекта на маска. Колежките ти или са избрали неподходящият цвят, или неподходящ за тяхната кожа фдт като консистенция

Тема Re: ФДТ - винаги ли си личи?нови [re: тиxa звeзднa нoщ]  
АвторKpиcтинa (Нерегистриран)
Публикувано28.10.06 22:46

Съгласна съм, но ако трябва да сме честни, възможно ли е все пак изобщо да не си личи?А възможно ли това да се постигне(става въпрос да стои колкото се може по-естествено) с фон дьо тен за по-малко от 20 лева?

Тема Re: ФДТ - винаги ли си личи?нови [re: Kpиcтинa]  
Автор kaпчицa (дъждовна)
Публикувано28.10.06 23:58

Възможно е да не си личи. Моят също не личи изобщо.
Аз съм напълно съгласна с тиха звездна нощ, че всичко зависи от това да използваш фон дьо тен, подходящ за кожата ти, и да избереш точния за теб цвят. Също и да не се прекалява с количеството.
Аз лично нямам голям опит с фдт-ни, защото ползвам такъв само от около три месеца. И ми седи съвсем естествено на лицето, не си личи изобщо и не изглеждам като намазана.

Публикувано29.10.06 00:03

Разбира се, че е възможно

Просто трябва да бъде фдт за теб като цвят и тип кожа

АвторDlDl (Нерегистриран)
Публикувано29.10.06 00:33

избери си течен фдт той най не личи аз също изобщо не харесвам да личи то не само че аз не харесвам а и НЕ ТРЯБВА да личи ако да,тогава грешен избор.този който ползвам на Maybeline е точно такъв много лек но и слагам много малко.

Автор palachinka (marmalad)
Публикувано29.10.06 08:33

В отговор на:

А възможно ли това да се постигне(става въпрос да стои колкото се може по-естествено) с фон дьо тен за по-малко от 20 лева?

според мен не!

но когато спазиш условия като цвят, консистенция, количеството (на повечето маскирани лица можеш спокойно да изчегърташ 1 , 2 слоя и пак ще остане) и начин на нанасяне ще въздействаш по естествено .

както френският маникюр така и фон дьо тена професионално направени са много ефектни, за съжаление рядко явление.

Автор MouzeМодератор (ex Nike)
Публикувано29.10.06 08:36

ФДТ не би трябвало да изглежда като маска. Той просто трябва да изравни тена на лицето. Винаги се избира цвят, еднакъв или един тон по-светъл от тена на лицето. Ако цветът е по-тъмен от тена на лицето, то поставеният ФДТ наистина изглежда като маска. Най-леки и лесни за апликация са флуидните ФДТ. Важно е също и да се нанесе малко ФДТ на шията.

Автор пo_aнreлитe (jaded)
Публикувано29.10.06 09:53

И също така едно от най-важните неща е кожата ти да е добре хидратирана. ФДТ-ът си личи много и прилича на маска, когато кожата под него е суха. Т.е. трябва да се слага крем преди него.

Редактирано от пo_aнreлитe на 29.10.06 09:54.

Тема Re: ФДТ - винаги ли си личи?нови [re: пo_aнreлитe]  
Публикувано29.10.06 11:23

Да, права си за това. И освен това много покривните фдт според мен винаги си личат, колкото и да са скъпи, просто защото са плътни и тежки.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.