|
Тема
|
Перфекрният балсам за устни
|
|
Автор | Kissable (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.10.06 22:14 |
|
Подайте идея за добър балсам за устни.
Позлвал съм Nivea hydro care, Leocrema, Avon. Като че ли мазната Leocrema придава най-хубав вид на устните, но на мен не ми е достатъчно. Дали балсама на Виши ще е по-добър? Преди години бях пробвал едно кремче за устни на oriflame, спомням си че ги направи обемни, пухкави, меки и гладки. Такъв kissable ефект търся!
| |
Тема
|
Re: Перфекрният балсам за устни
[re: Kissable]
|
|
Автор | 7karina (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.10.06 13:10 |
|
балсамът за устни на Юсерин също е хубав..
| |
Тема
|
[re: Kissable]
|
|
Автор |
EvaB. (Führerin) |
Публикувано | 26.10.06 16:32 |
|
Лабело.
Играя на руска рулетка с напълно зареден револвер. И печеля.
| |
|
От всички изброени от теб видове балсами за устни аз лично най-много харесвам Nivea - essential. С тъмно-синя капачка е. Омазнява и е с достатъчна плътност, за разлика от hydro care. Подобен по плътност и ефект е и Nivea-repair - със зеленикаво капаче. Хидрото на мен също ми идва бедничко и недостатъчно.
В момента заедно с Нивеята използвам и балсам за устни на базата на алое вера. Фирмата, която стои зад него прозвежда най-общо казано продукти за здравословен начин на живот, включително и козметични такива. Балсама е с алое и жожоба. Фирмата се казва Forever living - американска е, продуктите и се разпространяват по каталог с дистрибутори. От нещата им използвам вазелина им за устни и сух дезодорант стик за под мишници. Определено и от двете неща съм много доволна! С чиста съвест ги препоръчвам ...
Интернет адреса на фирмата e www.foreverliving.com Може да поразгледате за какво става въпрос...
| |
|
Labello opredeleno,no nqma ve4e v BG
Do as I say,not as I do!
| |
|
аз и в Н.Йорк не го виждам...
| |
Тема
|
[re: Desert^Rose^^]