|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Inspiration на acoste
|
|
Автор | kaпчицa - cekyнднo лeпилo (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.10.06 12:41 |
|
Здравейте момичета!
Чета мненията ви и много се кефя на този форум.
Та за въпросния парфюм - споделете отзиви, че си поръчах безплатна мостра, но нищо не дойде. Между другото някоя да е получавала?
Струва ми се много свеж и готин - сигурно е заради рекламата
Една приятелка мисли да си го купи без да дори да го е помирисала или да е чула някакво мнение за него, но аз поне мнение искам да чуя.
Ако е хубав ще си го поръчам веднага
Ей го на:
| |
|
Здрасти от моя гледна точка мога да кажа само ПЕРФЕКТЕН Е...по принцип аz си падам по парфЮмите на Лакост и си го вzех веднага щом иzлеzе...zа всеки случай го пробвай някъде, zащото все пак всеки нос е раzличен.
| |
|
И аз си поръчах мостра, но така и не дойде, а ми се струва много свежарски и искам да го пробвам
| |
|
Привет!
На мен Inspiration ми е твърде безинтересен и никак "не-вълнуващ" /както, бай дъ уей и всички други продукти на марката/......Ениуей- НЕ поръчвай, преди да го помиришеш /да не се окажеш горда собственичка на...???!! :)))/
Поздрави!
...By the way...I wish U would just asked me to....
| |
|
И аз не съм получила мострата все още Във всеки случай не поръчвай преди да си го помирисала.
I don't care if your world is ending today,
I wasn't invited to it anyway
| |
Тема
|
Re: Inspiration на acoste
[re: Treselle]
|
|
Автор | mystify (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.10.06 23:16 |
|
Подкрепям.
На мен в началото някак ми киселее. После е ок, обаче нищо по-различно от "вече под път и над път срещани свежи миризми". Прекалено младежки. Даже жълтото BU ми е по-симпатично
Души го при всички случаи, както са те посъветвали и дано се окаже ТВОЯТ
| |
Тема
|
Re: Inspiration на Lacoste
[re: advocateoftheDevil]
|
|
Автор | kaпчицa - cekyнднo лeпилo (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.10.06 12:00 |
|
Въобще има ли някой, който да е получил мостра. Нека да пише, че поръчахме общо 4 на различни хора и адреси, и нито една не е дошла, а и като гледам тук... май не се изпраща такова чудо
И май ще трябва да ходя да го мириша.
| |
|
И аз пуснах за мен и за една приятелка, но ЦЪ НЯМА. Кой ти праща мостри? Тук де в БГ. Еверет се изложиха с тази промоция.
| |
|
ДА и аз си поръчах преди време , но също нищо не съм получила, дори бях забравила и сега ме подсетихте с тази тема. Даже бях поръчала две за мен и майка ми. Но си спомням и нещо друго , че имаше някакъв проблем при регистрацията ми, не знам дали само при мен е било така.
Май безпалтни мостри не дават, ама ако си поръчаш за пари сигурно няма да забравят ...
И още нещо съмнавам се , че ще получа някога тази мостра ...
| |
|
Леле Сърфи какви сте прелестни и двечкитеееее!!!
П.П.Сори за спама,Лепилка!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|