|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Момичета, какво мислите за тази козметика и някой пробвал ли е? С етерични масла е, ухаят невероятно. Дадоха ми 3 мостри, но довечера ще пробвам. Това била дъщерната фирма на Гино
| |
|
Малко ме притесняват цените им. Ползвала съм двойния пилинг 50 мл./60 лв. чудесен е. Подхранващ лифтинг крем, който се ползва под крем не му помня цената около 80 лв. май беше. Мойта козметичка работи с тях и чат пат там ги ползвам като има свободен капитал
Преди време пусках запитване и аз
Редактирано от yery на 20.10.06 13:31.
| |
|
Ами крема за смесена кожа е 44 лв, а серумите за под крема- 60лв. Нямам представа еднакви ли са им цените навсякъде?
| |
|
yery,развълнува ме с този пилинг!Ще взема да погледна и аз !При козметик и аз съм ги ползвала,страхотни аромати!
| |
|
Мила,чакам да се върнеш и разкажеш повече!Звучи чудесно!
| |
|
Да права си към 60 беше май 30 мл. Околочното Нова младост е 80 лв.
| |
Тема
|
Re: Mary Cohr
[re: Venus_Shy]
|
|
Автор |
yery (Soir De Lune) |
Публикувано | 20.10.06 15:30 |
|
Пилинга е страхотен с аромат на кайсия. Двойно действие: механично - с частици от кайсиева костилка и биологично почиства в дълбочина с ензими от Папая.
| |
|
Здрасти миличка!
Аз в момента съм изцяло на вълна Mary Cohr
Използвам мляко и тоник за чувствителна кожа, един матиращ хидратант, гел за измиване на мазна кожа (това чудо няма свършване, толкова е икономично) , почистваща маска и ексфолианта, за който yery вече е споменала. От всичко изброено съм изключително доволна. Освен, че ароматът, който имат всички продукти ми действа страхотно успокояващо, кожата ми е мека като на бебенце и смея да твърдя, че отдавна не е била в толкова задоволително състояние
| |
|
Оооо, мила страшно ме зарадва! Дадоха ми 3 тестера по 5 мл- крем за смесена кожа, серум за матиране и крем за силна хидратация. Мацнах си на ръката и са божествени аромати!!!!! Този двоен пилинг го видях, имам и целия каталог и съм тотално зарибена! Мисля, че ще ги атакувам
| |
|
Привет на следващата зарибена.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|