Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:05 14.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Mary Cohrнови  
Автор тиxa звeзднa нoщ (топла)
Публикувано20.10.06 13:20

Момичета, какво мислите за тази козметика и някой пробвал ли е? С етерични масла е, ухаят невероятно. Дадоха ми 3 мостри, но довечера ще пробвам. Това била дъщерната фирма на Гино

Тема Re: Mary Cohr [re: тиxa звeзднa нoщ]  
Автор yery (Soir De Lune)
Публикувано20.10.06 13:29

Малко ме притесняват цените им. Ползвала съм двойния пилинг 50 мл./60 лв. чудесен е. Подхранващ лифтинг крем, който се ползва под крем не му помня цената около 80 лв. май беше.

Мойта козметичка работи с тях и чат пат там ги ползвам като има свободен капитал

Преди време пусках запитване и аз

Редактирано от yery на 20.10.06 13:31.

Тема Re: Mary Cohrнови [re: yery]  
Публикувано20.10.06 13:31

Ами крема за смесена кожа е 44 лв, а серумите за под крема- 60лв. Нямам представа еднакви ли са им цените навсякъде?

Тема Re: Mary Cohrнови [re: yery]  
Автор Venus_Shy (:))))
Публикувано20.10.06 13:56

yery,развълнува ме с този пилинг!Ще взема да погледна и аз !При козметик и аз съм ги ползвала,страхотни аромати!

Тема Re: Mary Cohrнови [re: тиxa звeзднa нoщ]  
Автор Venus_Shy (:))))
Публикувано20.10.06 13:57

Мила,чакам да се върнеш и разкажеш повече!Звучи чудесно!

Публикувано20.10.06 15:26

Да права си към 60 беше май 30 мл. Околочното Нова младост е 80 лв.

Тема Re: Mary Cohrнови [re: Venus_Shy]  
Публикувано20.10.06 15:30

Пилинга е страхотен с аромат на кайсия. Двойно действие: механично - с частици от кайсиева костилка и биологично почиства в дълбочина с ензими от Папая.

Автор Marissa (щастлива)
Публикувано20.10.06 15:37

Здрасти миличка!
Аз в момента съм изцяло на вълна Mary Cohr

Използвам мляко и тоник за чувствителна кожа, един матиращ хидратант, гел за измиване на мазна кожа (това чудо няма свършване, толкова е икономично) , почистваща маска и ексфолианта, за който yery вече е споменала. От всичко изброено съм изключително доволна. Освен, че ароматът, който имат всички продукти ми действа страхотно успокояващо, кожата ми е мека като на бебенце и смея да твърдя, че отдавна не е била в толкова задоволително състояние

Тема Re: Mary Cohrнови [re: Marissa]  
Публикувано20.10.06 18:02

Оооо, мила страшно ме зарадва! Дадоха ми 3 тестера по 5 мл- крем за смесена кожа, серум за матиране и крем за силна хидратация. Мацнах си на ръката и са божествени аромати!!!!! Този двоен пилинг го видях, имам и целия каталог и съм тотално зарибена! Мисля, че ще ги атакувам

Публикувано20.10.06 18:08

Привет на следващата зарибена.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.