Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:28 14.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема Огромна пъпка на челото, помощ!нови  
АвторSimona (Нерегистриран)
Публикувано09.10.06 14:30

Моля помогнете, как в рамките на 2 часа, ама много ми е важно, поне да намаля обема на един гигантски рог, който ми излезе на челото, централно. Аз допринесох като се опитах да го изтискам и положението е плачевно. А ми е важно да се оправи, ако е възможно по-бързо. Знам, че чудеса няма как да станат, но поне да се посмали малко. Повече подробности - твърда голяма пъпка, с връх, който аз разкарах и сега е зачервено.

Тема Re: Огромна пъпка на челото, помощ!нови [re: Simona]  
Автор Toчицa (.)
Публикувано09.10.06 14:42

Намажи я ако имаш с крем Здраве или Бочко. Ако нямаш, пробвай с паста за зъби, поне ще ти завехне...

Авторeliiii (Нерегистриран)
Публикувано09.10.06 14:44

Hahah.6tom si q mahnala,ama izcqlo trqbva da e,zna4i nqma stra6no 6te spadne i 6te po4ne da minava.Ako e naduto i sloji kub4e led malko da spadne otoka ot studeninata.Posle kato se poizravni sloji fon dio ten ili korektor i matirai leko s pudra.Ako ne razpolaga6 s takiva makiaji neznam kakvo da ti kaja.ako bqh az 6tqh da si pusna bretona otgore da ne se vijda,no ako nqma6 breton a ti e cqla kosata neznam kakvo d ati akaj.Sloji si lenta za kosa hahah,ako papkata e po kum kosata.ako e ba6 v sredata neznam.:)A i ne si misli,4e nqkoi 6te ti gleda papkata..i az vse izpadam v takiva derzaniq,nos e okazva,4 enikoi ni6to ne zabelqzva.:))NE e tolkova vajno o6te pove4e,4e ve4e si q "operirala",tova e dobre,nqma da stoi izpaknalo.:)))Sloji led i tova e.I posl egrim ako ima6,ako li ne-ZDRAVE DA E!Sveta nqma da svar6i.Hahahah/.

Тема Re: Огромна пъпка на челото, помощ!нови [re: Toчицa]  
АвторSimona (Нерегистриран)
Публикувано09.10.06 15:15

Нямам нито Бочко, нито Здраве, дано паста за зъби помогне. Ужас!

Тема Re: Огромна пъпка на челото, помощ! [re: Simona]  
Автор Toчицa (.)
Публикувано09.10.06 15:35

Пастата за зъби ще я "изгори" така да се каже

Пробвай, на мен така ми е помагало понякога

Редактирано от Toчицa на 09.10.06 15:36.

Автор Eva B. (Führerin)
Публикувано09.10.06 17:30

.

Не съм толкова лоша, колкото си мислите. По-лоша съм.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.