Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:08 16.11.24 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема Pokriven Fon dyo Ten!нови  
Авторeliiii (Нерегистриран)
Публикувано08.10.06 14:50

Zdraveite.Bih iskala da mi dadete savet otnosno nqkoi dobat fon dio ten sas slednite iziskvaniq: Da e maksimalno pokriven,a ne ovlajnqva6t,hidratira6t.Da e vodoustoi4iv i da stoi estestveno na liceto, v smisul ne kato maska,a i cvetovete da sa estestveni,a ne oranjevi ili rozovi.:))Cenata da e ot porqdaka na 10-15 lv.Molq Vi se,daide mi mneniq i idei.Blagodarq Vi.Az dosega polzvah Impala i sum dovolna ot ka4estvoto mu,samo 4e cvetovete ne me ustroivat izob6to...3 nomer e tamen za moeta koja(poneje sum bqla),a vtori puk e tvarde izkustven i bql i nqkaksi koesistenciqta mu e po -suha ot 3 nomer.Znam ,4e n ebi trqbvalo da ima razlika,no ima.Samo sas smesvane stava na 2i 3,no pak ne e stestven dveta.A iskam da stoi estestveno kato cvqt i ka4estvoto da mu e dobro i da e maksimalno pokriven i platen.:)6te o4akvam otgovorite vi!

Тема Re: Pokriven Fon dyo Ten!нови [re: eliiii]  
Автор Vanilla_Kiss (бонбон)
Публикувано08.10.06 15:00

С риск да се превърна в развалена плоча, препоръчвам revlon color stay natural make up. Покрива всичките ти изисквания, с изключение на цената - към 20лв. е, но си заслужава всяка стотинка.

Жената трябва да си знае цената, но никога да не я назовава.

Тема Re: Pokriven Fon dyo Ten!нови [re: Vanilla_Kiss]  
АвторKpиcтинa (Нерегистриран)
Публикувано08.10.06 15:36

И аз съм за него мисля, че наистина си заслужава парите, а и просто няма как да покрива всичките изисквания на момичето, а да е много евтин, пък и разликата от 15 до 20 лева не е кой знае колко голяма

Тема Re: Pokriven Fon dyo Ten!нови [re: Kpиcтинa]  
Публикувано08.10.06 15:58

Da razlikata ne e golqma.Ako znam,4e vsik4kite mi ziskvaniq sa 100% pokriti vednaga 6te si go vzema.:) A po-dobar li eot max factor?Za6ttoo dokolktoo znam max factor uj bil nai-dobriq ili pone edin ot nai dobrite.:))

Публикувано08.10.06 19:39

Ами аз лично веднъж си бях купила на тази марка мисля, че Color adapt беше и изобщо не ми хареса, вярно мн лек беше не някой плътен , но не беше за мазна кожа, както ми каза продавачката, а за най-сухата сигурно, просто си беше голямо прецакване , но както и да е. По пронцип тази мрака и преди не я харевах, а след този случай още повече.И още нещо ще ти кажа виж просто не се надявай, че има перефектен фон дьо тен или, че ще намериш такъв за 10-15 лева просто е невъзможно, изпробвала съм доста неща и го казвам от личен опит. Друг е въпсосът , че има наистина мн качествени, но определено са доста скъпи, а за сравнително малко пари пък можеш да намериш отговарящ на цената си фон дьо тен с добри качества, но не очаквай чудо

Тема Re: Pokriven Fon dyo Ten!нови [re: Kpиcтинa]  
Публикувано09.10.06 09:29

Hahah.Da.Tova mi e qsno,no vse 6te epo dobar ot Imapala,koito polzvam v momenta.Mngoo sum dovolna ot Impala,edinstventoo e,4e nqma moq svqt i trqbva da smesvam,a i vse pak za 4 lv ne moje i cvetovete da sa mngoo estestveni.:)Az iskam platen fon dio ten i ot vsi4ko kazano do tuk,mislq 4e 6te probvam Revlon.I predi bqh 4uvala hubavi otzivi za nego.:)Blagodarq na vsi4ki,koito izkazaha mnenieto si i mi pomognaha.

Автор Toчицa (.)
Публикувано09.10.06 09:47

Ето

може да прочетеш още мнения за Ревлон

Тема Re: Pokriven Fon dyo Ten! [re: eliiii]  
Автор Eva B. (Führerin)
Публикувано09.10.06 10:27

Макс Фактор има много добри ФДТна, ако все още не си купила Ревлон-а, погледни и опитай Hypersmooth на МФ. Моят избор между Ревлон и М.Ф. категорично е в полза на последния

Не съм толкова лоша, колкото си мислите. По-лоша съм.

Авторлюcил (Нерегистриран)
Публикувано09.10.06 12:06

От доста време ползвам дълготрайният на LUMENE-синя опаковка, двойно покривен е, с витамини А, С и Е, за всякакъв тип кожа. Тъй като кожата ми е светла вземам №1.
Ето какво пише на него още: Тонален крем с безупречна покривност. Цветни пигменти, свързани със специални водонеразтворими частици правят макияжа устойчив през целия ден. Витамин А прави кожата по-мека, витамин С-хидратира и подпомага регенерацията на кожата, витамин Е се бори с признаците на старостта заглажда финните линии и прави кожата по еластична. Има слънцезащитен фактор - 6. Не е за пренебрегване и цената - около 15 лева.

Публикувано09.10.06 15:53

Ели, забравих да ти кажа че има и един друг фон дьо тен, от който съм много доволна що се отнася до покривност и естественост това е на Лореал - Infallible, наистина много естествено стои, но пак е 20 лева ... единственият му недостатък е , че според мен не издържа 16 часа, както го рекалмират, но може би е това е така само при мен защото ми е по-мазна кожата и затова по-бързо се скапва в/у нея . Но при такива , които имат нормална или суха кожа предполагам ще стои хубаво по-дълго време ...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.