|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Интимните гелове
|
|
Автор | Pyминa (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.09.06 21:48 |
|
За и против? Не променят ли микрофлората на влагалището и не водят ли до гъбички?Ползвате ли ги?
| |
Тема
|
Re: Интимните гелове
[re: Pyминa]
|
|
Автор | elitOoO (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.09.06 21:59 |
|
Аз ползвам на Красная линия и съм много доволна,не ми дрази кожата.В смисъл мисля,че е по-хигиенично.Както си мием ръцете,тялото,просто Ph-то им е съобарзено така,че да не дразни кожата там,тъй като е много чувствителна
| |
|
Ползвам такива гелове, откакто се появиха на нашия пазар. Никога не съм имала гъбички или други дразниния. Първо се появи едно прозрачно гелче на Орифлейм и стана голям хит. До момента съм най-доволна от Dercome на Dr. Wolff: (сори за цвъчката, ама не намерих по-голяма картинка )
Жената трябва да си знае цената, но никога да не я назовава.
| |
Тема
|
[re: Vanilla_Kiss]
|
|
Автор | Pyминa (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.09.06 22:25 |
|
Като каза Орифлейм, точно техен интимен гел ми препоръчаха но аз имам резерви към тази козметика, а моя позната много доволна от техен гел. С аромат на теменужки или нещо такова.
| |
|
Аз като го ползвах нямаше аромат, скоро го гледах, че са сменили и опаковката. Явно са сменили и формулата. Обаче знам, че точно интимната козметика не трябва да има аромат. Дразнело било.
Жената трябва да си знае цената, но никога да не я назовава.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Toчицa (.) |
Публикувано | 23.09.06 22:42 |
|
Тези гелове са съобразени с деликатната зона и нейното Ph. Според мен няма опасност да ти навредят по някакъв начин. Аз от доста време използвам интимни гелове и съм нямала абсолютно никакъв проблем Можеш да прочетеш отзиви ето тук:
| |
Тема
|
|
|
Автор |
PPP (една) |
Публикувано | 25.09.06 15:58 |
|
Някои от тях създават дразнения и предпоставки за гъбички. Аз например получих такива от гела на Bionsen. Лошо ми се отрази и този на AVON. Определено харесвам геловете, които са с млечна киселина. Ползвала съм на Нивея и Леокрема и нямам оплаквания от тях.
Въпреки това, всичко си е много индивидуално!
Определено съм ЗА интимните гелове. Много са удобни.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
abel (любопитна) |
Публикувано | 25.09.06 18:47 |
|
Аз до сега не съм имала проблеми с инт. гелчета, а ползвам от години:
От приятелки също имам добри отзиви.
Преди ползвах този на AVON, но реших, че е време да го сменя и взех този:
Изключително съм доволна от Lactacyd-а - много е нежен!
И двата мога да ги препоръчам с две ръце
| |
Тема
|
[re: elitOoO]
|
|
Автор |
Mишoнa (охлювченце) |
Публикувано | 02.10.06 18:06 |
|
Аз също ползвам Красная линия и съм доволна. Моят има доста приятен аромат, но целта му е да ароматизира. А иначе млечната киселина е полезна за тази област.
Колко струват тези на Lactacyd, abel?
Помогни си сам, за да ти помогне и Господ...Редактирано от Mишoнa на 02.10.06 18:07.
| |
Тема
|
[re: Mишoнa]
|
|
Автор |
abel (любопитна) |
Публикувано | 02.10.06 18:12 |
|
Около 6-7 лева в Ремедиум.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|