Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:00 09.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема "Ревизия" на козметичната чантичканови  
АвторAmarna (Нерегистриран)
Публикувано04.10.06 15:55

Здравейте,
Днес се замислих за това дали не е време част от "мазилата" по тоалетката да бъдат "зазимени" или изхвърлени и съотвено заменени с такива, които са по-подходящи за идващия зимен сезон. Вие какви промени в използваните от вас продукти ще направите? Аз например имам нужда от подходящ крем за лице за мазна кожа, защото този, който ползвам сега е за интензивно хидратиране и май не е твърде подходящ за зимата. Посъветвайте ме, моля ви, за нещо, което сте пробвали. Благодаря предварително,весел ден!

Тема Re: "Ревизия" на козметичната чантичканови [re: Amarna]  
Автор Eva B. (Führerin)
Публикувано04.10.06 16:29

Зимата не по-малко от лятото кожата ни има нужда от хидратиране. Заблуждаваш се, ако си мислиш, че вятърът и студът изсушават по-малко от слънцето

Просто трябва да смениш типа хидратиращ крем и от по-леката (като наситеност, не и като действие) емулсия да се мине към кремове. Промяната ми е проста - от варианта гел, минавам на варианта крем на един и същ продукт. После ще потърся нещо което да дава блясък на изтощена кожа, защото в средата на зимата губим от свежестта си.

Не съм толкова лоша, колкото си мислите. По-лоша съм.

Автор whiteapple (непознат)
Публикувано04.10.06 17:22

За много студените, ледено-ветровите дни от години използвам Nivea - онзи оригиналия, в тъмно-синя метална кутия...

. Всъщност, откакто го използвам, не съм правила студови алергични реакци....Изолира добре кожата от студа и вятъра.
П.П. Крема го ползвам наистина само при екстремни атмосферни условия, но точно при тях е незаменим!

Редактирано от whiteapple на 04.10.06 17:23.

Автор kidloco (минаващ)
Публикувано04.10.06 19:03

и аз имам подобен въпрос, защото кожата взе много да ми опъва. дали зимата е удачно преди да изляза да използвам хидратиращ и отгоре подхранващ крем? знам, че звучи странно, но до сега не съм намерила крем, който да ми е "достатъчен" през по-студеното време, дори не става дума за екстремните студове...

cause i feel like nanananananana
cause today is like nanananananananana

Автор kamych (green)
Публикувано04.10.06 23:09

Oт врмеме на време си правя такава ревизия.

Моята мазна кожа зимата е склонна към дехидратиране. Затова намалявам ексфолиращите маски, правя повече хидратиращи.
Малко реклама
Най-доволна при студено, ветровито време съм от кремовете на Родиола.

Тема Re: "Ревизия" на козметичната чантичка [re: Amarna]  
Автор rhemedios (пиле шарено)
Публикувано05.10.06 10:01

Аз миналата зима ползвах един на Клинианс с нар и общо взето бях много доволна, но и той не ме опази от студовата алергия, когато бяха най-лютите студове. Сега и аз се оглеждам за нещо ново

Автор ***** ()
Публикувано06.10.06 16:50

Не мисля да правя сериозни промени. Ще си купя хидратираща маска и хубав нощен крем - до сега ползвах леки дневни кремчета вместо нощен, но ми се струва, че вече имам нужда от повече подхранване

Тема Re: "Ревизия" на козметичната чантичканови [re: *****]  
Автор Eva B. (Führerin)
Публикувано06.10.06 17:34

Напълно съм съгласна. Една добра хидратираща маска, един серум за блясък и жизненост, истински нощен крем и зимата е измамена

Тема Re: "Ревизия" на козметичната чантичканови [re: Eva B.]  
АвторAmarna (Нерегистриран)
Публикувано06.10.06 17:41

Здравей,
А серумът за жизненост и блясък на мястото на дневен крем ли? Дали можеш да ми посочиш някой добър такъв серум? Нощен крем досега не ползвах, но май ще трябва да си взема някой.

Автор Eva B. (Führerin)
Публикувано06.10.06 18:29

Не, в никакъв случай на мястото на, а под дневния крем. Или един добър хидратиращ под нощния.

Аз използвам ето това

или това, ако кожата ми има нужда от повече хидратиране
[image]http://www.beaute-test.com/prod/img4018.jpeg[/image]

Знам, че добри са Turnaround на Клиник, както и

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.