|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
"Ревизия" на козметичната чантичка
|
|
Автор | Amarna (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.10.06 15:55 |
|
Здравейте,
Днес се замислих за това дали не е време част от "мазилата" по тоалетката да бъдат "зазимени" или изхвърлени и съотвено заменени с такива, които са по-подходящи за идващия зимен сезон. Вие какви промени в използваните от вас продукти ще направите? Аз например имам нужда от подходящ крем за лице за мазна кожа, защото този, който ползвам сега е за интензивно хидратиране и май не е твърде подходящ за зимата. Посъветвайте ме, моля ви, за нещо, което сте пробвали. Благодаря предварително,весел ден!
| |
Тема
|
Re: "Ревизия" на козметичната чантичка
[re: Amarna]
|
|
Автор |
Eva B. (Führerin) |
Публикувано | 04.10.06 16:29 |
|
Зимата не по-малко от лятото кожата ни има нужда от хидратиране. Заблуждаваш се, ако си мислиш, че вятърът и студът изсушават по-малко от слънцето
Просто трябва да смениш типа хидратиращ крем и от по-леката (като наситеност, не и като действие) емулсия да се мине към кремове. Промяната ми е проста - от варианта гел, минавам на варианта крем на един и същ продукт. После ще потърся нещо което да дава блясък на изтощена кожа, защото в средата на зимата губим от свежестта си.
Не съм толкова лоша, колкото си мислите. По-лоша съм.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
whiteapple (непознат) |
Публикувано | 04.10.06 17:22 |
|
За много студените, ледено-ветровите дни от години използвам Nivea - онзи оригиналия, в тъмно-синя метална кутия.... Всъщност, откакто го използвам, не съм правила студови алергични реакци....Изолира добре кожата от студа и вятъра.
П.П. Крема го ползвам наистина само при екстремни атмосферни условия, но точно при тях е незаменим!
Редактирано от whiteapple на 04.10.06 17:23.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kidloco (минаващ) |
Публикувано | 04.10.06 19:03 |
|
и аз имам подобен въпрос, защото кожата взе много да ми опъва. дали зимата е удачно преди да изляза да използвам хидратиращ и отгоре подхранващ крем? знам, че звучи странно, но до сега не съм намерила крем, който да ми е "достатъчен" през по-студеното време, дори не става дума за екстремните студове...
cause i feel like nanananananana
cause today is like nanananananananana
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kamych (green) |
Публикувано | 04.10.06 23:09 |
|
Oт врмеме на време си правя такава ревизия.
Моята мазна кожа зимата е склонна към дехидратиране. Затова намалявам ексфолиращите маски, правя повече хидратиращи.
Малко реклама
Най-доволна при студено, ветровито време съм от кремовете на Родиола.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
rhemedios (пиле шарено) |
Публикувано | 05.10.06 10:01 |
|
Аз миналата зима ползвах един на Клинианс с нар и общо взето бях много доволна, но и той не ме опази от студовата алергия, когато бяха най-лютите студове. Сега и аз се оглеждам за нещо ново
| |
Тема
|
|
|
Автор |
***** () |
Публикувано | 06.10.06 16:50 |
|
Не мисля да правя сериозни промени. Ще си купя хидратираща маска и хубав нощен крем - до сега ползвах леки дневни кремчета вместо нощен, но ми се струва, че вече имам нужда от повече подхранване
| |
Тема
|
[re: *****]
|
|
Автор |
Eva B. (Führerin) |
Публикувано | 06.10.06 17:34 |
|
Напълно съм съгласна. Една добра хидратираща маска, един серум за блясък и жизненост, истински нощен крем и зимата е измамена
| |
Тема
|
[re: Eva B.]
|
|
Автор | Amarna (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.10.06 17:41 |
|
Здравей,
А серумът за жизненост и блясък на мястото на дневен крем ли? Дали можеш да ми посочиш някой добър такъв серум? Нощен крем досега не ползвах, но май ще трябва да си взема някой.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Eva B. (Führerin) |
Публикувано | 06.10.06 18:29 |
|
Не, в никакъв случай на мястото на, а под дневния крем. Или един добър хидратиращ под нощния.
Аз използвам ето това
или това, ако кожата ми има нужда от повече хидратиране
[image]http://www.beaute-test.com/prod/img4018.jpeg[/image]
Знам, че добри са Turnaround на Клиник, както и
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|