Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:48 04.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Inositol на Ив Рошенови  
Автор porto (fresh)
Публикувано10.09.06 17:31

Здравейте. Някой тук ползвал ли е дневният крем Inositol на Ив Роше? Дават го като анти-ейдж за над 25 години. А другите продукти от тази серия стават ли? Аз сьм на 29 и досега от този тип кремове съм ползвала само Миокин на Виши.

Редактирано от porto на 10.09.06 17:33.

Тема Re: Inositol на Ив Рошенови [re: porto]  
Автор surfline (veche poznat)
Публикувано15.09.06 11:00

Гола вода е...поне според мен

.

Автор v_e_r_t_i_g_o (непознат)
Публикувано15.09.06 11:44

За въпросния крем на Виши какво ти е мнението? Имах намерение да го пробвам.

Автор infoto (непознат)
Публикувано16.09.06 09:31

Инозитолът е част от витаминния комплекс В. Има първична функция в поддържането на структурата и интегритета на клетъчните мембрани. Важна хранителна съставка е за мозъчните клетки, костния мозък, очните тъкани, интестиналните лигавици и органите на репродукцията. Има ефект върху снижаването на нивата на холестерола и с това участвува в кардио-васкуларната протекция и под формата на миоинозитол подобрява спортните резултати. Доказан е ефектът му на средство, премахващо умората. Притежава отчетливо действие за намаляване на тревожността.

Това е много в кратце за инозитола. Явно на крем, ще действа върку клетъчните мембрани на третираните места. Не познавам крема, но фирмата е добра и би следвало да са го изпипали.

Автор тиxa звeзднa нoщ (топла)
Публикувано16.09.06 10:37

Здравей,
аз ползвам нощния вариант и много ми харесва!

Тема Re: Inositol на Ив Рошенови [re: v_e_r_t_i_g_o]  
Авторporto (Нерегистриран)
Публикувано17.09.06 17:28

От всички продукти, които съм ползвала на Виши съм доволна, включително и този крем.

Тема Re: Inositol на Ив Рошенови [re: surfline]  
Авторporto (Нерегистриран)
Публикувано17.09.06 17:30

А защо според теб не става? Можеш ли да ми препоръчаш нещо друго тогава от този тип?

Публикувано18.09.06 11:21

Не ми допада, zащото
*идва ми доста тежък, а аz съм с нормална към суха кожа...т.е. ако си с мноооого суха кожа мисля, че би ти допаднал(евентуално).
*след 10тина дни иzполzване ми иzбиха ситни пъпчици по брадичката и скулите, а под очите от онеzи белите гадости, които трябва коzметичка да ти ги боцне(т.е. предполагам, че някоя от маzнините не е добре блансирана или е прекалено хидратиращ)...след като минах пак на стария ми крем ситнежите по брадата се иzчистиха

.
Като цяло аz си харесвм марката и редовно паzарувам от тях, но нещо бялата коzметика или не я целя или не ми понася.
Тук цената на дневния е 9€, а на нощния 12,60€...в тоzи диапаzон на цена/качество/действие май бих се насочила пак към Виши, Авене, Рок, ако ти се дават повечко парички Клиник и Биотерм...сега си бях вzела една серия на Българска роzа_Карлово, която направо си ме иzненада приятно...ако все пак се спреш на Inositol първо си поискаи тестери(поне zа 3_4 маzания) и тогава го купи.

Тема Re: Inositol на Ив Рошенови [re: surfline]  
Публикувано18.09.06 11:27

Сега видях, че си писала, че е anti age над 25...в страницата им пише, че е над 30г.

Тема Re: Inositol на Ив Роше [re: surfline]  
Автор porto (fresh)
Публикувано18.09.06 12:18

Много благодаря за съвета. А що се отнася до Клиник, парички ми се дават, обаче - преди седмица си взех мостра на един дневен крем- Superdefense, който е за нормална към мазна кожа. Мазах се няколко пъти, обаче чувствам, че ми изсушава кожата, а като се намажа започват едни такива люспички да се отделят, както някой тук беше казал "като кир".
Май пак ще си взема нещо на Виши.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.