|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Срещичка в София...
|
|
Автор |
Лyничka (неземна) |
Публикувано | 10.09.06 14:04 |
|
Момичета (и момчета) от София и региона и всички гости на столицата, съобщавам най-тържествено, че уточнихме дата за клубна среща на 14 септември - четвъртък. Най- учтиво ви приканвам да потвърдите присъствие тук в тази темичка. Часът и мястото на срещата са неизвестни. Часът е лесен за уточняване, трябва да е около 20 ч. Но за мястото ще ви помоля да ми съдействате с идеи и телефони, аз мога да отида и до там и да го резервирам, стига да предложите заведение.
Хайде, записвайте се... Нека се направим снимчици и почернели след морето.
Omnia vincit amor
| |
Тема
|
Re: Срещичка в София...
[re: Лyничka]
|
|
Автор |
~Ksanti~ (титулована) |
Публикувано | 10.09.06 14:15 |
|
Аз предлагам за място на среща MOTTO. На Аксаков се намира, на две крачки от градинката "Кристал". Необходима е предварителна резервация - винаги е препълнено. Ако е хубаво времето, то може да се седне отвън, има прекрасно дворче.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kamych (green) |
Публикувано | 10.09.06 15:16 |
|
Може ли по-рано, към 19 часа. Имам ученик на 15-ти.
Надявам се да не съм ви досадила.
Аз не съм от почернелите, само съм малко на петна от бронзата.
| |
|
Няма да мога да се класирам,защото ще съм на работа по това време Но дано скоро има и друга и да мога да успея.На всички приятно прекарване,като гледам снимчици от предишни срещи съм сигурна че ще бъде такова
Do as I say,not as I do!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Durga (минаващ) |
Публикувано | 10.09.06 15:57 |
|
Много бих искала да дойда. Дано да съм тук. За съжаление не мога да кажа от сега.
| |
Тема
|
[re: kamych]
|
|
Автор |
Лyничka (неземна) |
Публикувано | 11.09.06 00:11 |
|
От всички вас, сигурно за мен часът е най без значение, защото сега нищо не правя по цял ден. В тази връзка, предложих 20 ч., заради Найки, че да е сложила бебошончето да спи. Но пък може да се срещнем и по- рано, аз на всичко казвам "да"
Omnia vincit amor
| |
|
Да не би да работиш нощно време, или си на смени? Кажи какъв час ти е удобно на теб.
Omnia vincit amor
| |
Тема
|
|
|
Автор |
yery (Silver Rain) |
Публикувано | 11.09.06 10:28 |
|
Ще се опитам да дойда, ако е от 19 часа ще ми е по-удобно след работа направо иначе трябва да се мотая два часа.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cтиxия (пожар) |
Публикувано | 11.09.06 10:29 |
|
И аз съм ОК за срещата, няма значение часа, за сега нямам нищо планирано за тази седмица.
Харесвам МОТТО, дворът е прекрасен наистина, но може би ще е хладно за навън, а вътре ми харесва по-малко.
но мястото е без значение.
като организатор на предната срещата мога да съдействам
Звездите никога не се страхуват,че ще ги помислят за светулки!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bubanka (зла вещица) |
Публикувано | 11.09.06 15:40 |
|
аз пропускам - купих нов бански на дупето и отивам да го пека на морето