Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:55 03.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема Някой да е мирисал този парфюм?нови  
Автор тиxa звeзднa нoщ (топла)
Публикувано07.08.06 23:56

И ако да- може ли да ми кажете как е

Тема Re: Някой да е мирисал този парфюм?нови [re: тиxa звeзднa нoщ]  
Автор Nevena (приземих се)
Публикувано08.08.06 05:38

Много подобен на Арте на Гучи за моя нос. Смес от Фенди оригинал с малко Джой на Пату и капка Бал а Версай на Деспрес.

Тема Re: Някой да е мирисал този парфюм?нови [re: Nevena]  
Публикувано08.08.06 07:38

О, това е чудесно! Страшно харесвах Арт де Гучи докато не го спряха

, благодаря ти, Невена!

Тема Re: Някой да е мирисал този парфюм?нови [re: тиxa звeзднa нoщ]  
Автор holly (дръзка)
Публикувано08.08.06 15:19

закачам се за тиха звездна нощ като маниачка на тема парфюми

Преди няколко както си вървях, покрай мене мина някой с много познат аромат ... , но както често се случва не можах да се сетя веднага :)
Аз винаги си свързвам миризмите с някакъв определен момент от моя живот, някога почти до определена минута ... както и да е
След дълго чудене се сетих, че може би е на едиииин много стар парфюм, а именно

навява ми някакви носталгични спомени от детството :ops:

та след това лирично отклонение да попитам:

някой виждал ли го е по магазините - питах аз тука в мое село - уж не се внасял вече

Мечтая за тройка с Анджелина Джоли и Брад Пит <P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от holly на 08.08.06 15:20.</EM></FONT></P>

Редактирано от holly на 08.08.06 15:21.

Тема Re: Някой да е мирисал този парфюм?нови [re: holly]  
Публикувано08.08.06 23:20

Не се внася в Бг отдавна...

Публикувано09.08.06 03:18

Наскоро съм го срещала само в английския сайт ebay.co.uk на цена 20 лири стерлинги за 50мл EDP. Лично не бих си го купила, защото, предпочитах предшественика му Evening in Paris, който беше много по свеж и приятен. Аз съм имала само тоалетната вода, тая във високото шише дето я продаваха в Корекома за 5 долара, която за лятото не беше зле, но тогава не ми беше по вкуса. Много харесвах Евазион, ама не този с червената капачка, който и до сега се намира във всеки супермаркет на френските Кариби, ами един с кафява капачка, който съм виждала и купувала само в един магазин близо до американското посолство. Ееееех, носталгия! Оня ден помирисах новия парфюм със старо име на нина Ричи "Нина" и ми стана мъчно за стария Нина и за стария разкошен Лер де Тан. Написах им гневно писмо и повече парфюм на тази марка няма да купя, па ако ще и да се влюбя в него и с месеци да ми текат лигите!!!!!

Тема Re: Някой да е мирисал този парфюм? [re: тиxa звeзднa нoщ]  
Публикувано09.08.06 03:23

Ами ........ и този ( Джани Жерсаче) вече е спрян от производство за наша радост. Аз се чудя до 2-3 години дали ще има нещо сносно из магазините; Отдавна не съм си харесвала парфюм от новоизлезлите. Новия Л на Лемпицка ми хареса, но той е вкусен сладък ориенталски аромат и ще чакам есента да си го взема

Публикувано09.08.06 11:01

Ще го душна, аз чакам есента заради Магнетизма на Ескада и Хипнотик Пойзън на Диор от вкусните аромати

АвторAglaya (Нерегистриран)
Публикувано09.08.06 22:48

Soir de Paris го видях в Бонжур в Бургас миналата седмица и даже май беше на промоция... или просто ми се е сторил евтин... не знам :)
ПОздрави.

Автор Diana^ ()
Публикувано11.08.06 07:57

мм, не съм съгласна.
аз съм влюбена в арте ди гучи, но този не ми допада.
Арте ди Гучи беше уникален аромат

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.