Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:59 15.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Не използвайте бронзантинови  
Автор lncantation (непознат )
Публикувано21.07.06 12:18

Не използвайте бронзанти, които обещават изкуствен и безопасен тен. Тена наистина е безопасен, но освен че ще дадете маса пари ефектът е ужасен. В никакъв случай неможете да постигнете летния загар от слънцето или солариума. Кожата ви пожълтява и ако продължите да използвате още от крема ставате тъмно жълти, но не и с хубав тен. Да не говорим , че равномерното нанасяне е почти невъзможно.
Към тази категория спада и най-новия Джонсън- Холидей Скин. Те са в две опаковки за бяла и за по-тъмна кожа.
Ако неискате всеки ваш познат да ви пита: "Защо сте жълти" просто не използвайте. Ефекта е като намазване с йод!
Твърдо заставам зад солариума и естествения тен!

Тема Re: Не използвайте бронзантинови [re: lncantation]  
Автор VenusShy (оптимист)
Публикувано21.07.06 12:30

Аз не съм жълта от автобронзати,напротив тена ми е равномерен,защото съм спазила принципите на бронзирането преди това,а именно ексфолиране,епилация и така!Преди години бях жълта с бронзат на Орифлейм,но говоря за

...преди 10 г......леле че много,когато бях в гимназията,но със сегашните бронзати проблеми нямам!Особенно с Клиник!Явно не си попаднала на продукт!

Автор kidloco (минаващ)
Публикувано21.07.06 12:30

напротив, с автобронзант може да се постигне добър тен. дори приятелят ми понякога се обърква дали съм почерняла от слънцето или съм се понамазала с нещо. просто трябва да се намери подходящата за съответната кожа тоналност. аз винаги препоръчвам АБ на нивея (моято кожа е светла). постига се доста естествен цвят, а освен това кожата се хидратира.

екзистенциалната алиенация на субекта спрямо прогресивната моронизация на популацията

Автор divinora (nepoznata)
Публикувано21.07.06 12:36

Ефектът е ужасен ако се ползва лош АВ и се поставя нескопосно.
А ти заставаш ли твърдо и зад рак на кожата и ранни бръчки и пигментни петна? Защото това са последиците от "естествения" тен и особено от солариума.
Ако искаш прочети темите назад из форума, достатъчно е обсъждан въпроса. Всеки решава за себе си, разбира се - но съвети от рода на "не използвайте бронзанти" нямат смисъл.

Автор bubanka (зла вещица)
Публикувано21.07.06 12:38

зависи от кожа, от техника на мазане - точно от Джонсъна съм доволна, но не се мажа всеки ден

Автор meryl (streep)
Публикувано21.07.06 13:56

Както е известно здравословен тен няма....Най-безопасно е с АБ, не знам може и химикалите там да са кофти, поне не съм чула още твърде плашещи неща.
Можеш да получиш много хубав тен с АБ, както са ти казали трябва само да спазиш някои прости правила и след 3 дни ще си с хубав тен.
Единствения проблем според мен....но той не е малък е остатъчната миризма...

не мога да се трая след това...мирише на мръсни чорапи...отврат е!

АвторE.B. (Нерегистриран)
Публикувано21.07.06 15:28

Винаги се дразня, когато не се прави елементарна разлика между автобронзанти и кремове/млека/лосиони с автобронзантни частици. При мен успехът на автобронзантите наистина е минимален и резултатът често плачевен, шно за местка на това съм много доволна от автобронзантните млека и специално това, което си ползвам.

Автор Лyничka (неземна)
Публикувано21.07.06 15:34

Спокойно, има оправия. Отиди се изкъпи в някой басейн с хлорирана вода и ще видиш как кожата ти ще възвърне нормалния си цвят.

Крайностите не са хубаво нещо, не се отказвай толкова лесно. Може просто продуктът да не е бил подходящ за теб или пък да не е нанесен както трябва. Определено се изисква сръчност, за нанасянето, но с практика всичко се постига и говоря от личен опит.
Хайде, споко

Omnia vincit amor

Тема Re: Не използвайте бронзантинови [re: meryl]  
Автор VenusShy (оптимист)
Публикувано21.07.06 15:37

мирише на мръсни чорапи...отврат е!

Мноооооооого точно!Леле как се смея!!!

Тема Re: Не използвайте бронзантинови [re: VenusShy]  
Автор meryl (streep)
Публикувано21.07.06 15:40

Ми....така де

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.