|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Не използвайте бронзанти
|
|
Автор |
lncantation (непознат
) |
Публикувано | 21.07.06 12:18 |
|
Не използвайте бронзанти, които обещават изкуствен и безопасен тен. Тена наистина е безопасен, но освен че ще дадете маса пари ефектът е ужасен. В никакъв случай неможете да постигнете летния загар от слънцето или солариума. Кожата ви пожълтява и ако продължите да използвате още от крема ставате тъмно жълти, но не и с хубав тен. Да не говорим , че равномерното нанасяне е почти невъзможно.
Към тази категория спада и най-новия Джонсън- Холидей Скин. Те са в две опаковки за бяла и за по-тъмна кожа.
Ако неискате всеки ваш познат да ви пита: "Защо сте жълти" просто не използвайте. Ефекта е като намазване с йод!
Твърдо заставам зад солариума и естествения тен!
| |
|
Аз не съм жълта от автобронзати,напротив тена ми е равномерен,защото съм спазила принципите на бронзирането преди това,а именно ексфолиране,епилация и така!Преди години бях жълта с бронзат на Орифлейм,но говоря за ...преди 10 г......леле че много,когато бях в гимназията,но със сегашните бронзати проблеми нямам!Особенно с Клиник!Явно не си попаднала на продукт!
| |
|
напротив, с автобронзант може да се постигне добър тен. дори приятелят ми понякога се обърква дали съм почерняла от слънцето или съм се понамазала с нещо. просто трябва да се намери подходящата за съответната кожа тоналност. аз винаги препоръчвам АБ на нивея (моято кожа е светла). постига се доста естествен цвят, а освен това кожата се хидратира.
екзистенциалната алиенация на субекта спрямо прогресивната моронизация на популацията
| |
|
Ефектът е ужасен ако се ползва лош АВ и се поставя нескопосно.
А ти заставаш ли твърдо и зад рак на кожата и ранни бръчки и пигментни петна? Защото това са последиците от "естествения" тен и особено от солариума.
Ако искаш прочети темите назад из форума, достатъчно е обсъждан въпроса. Всеки решава за себе си, разбира се - но съвети от рода на "не използвайте бронзанти" нямат смисъл.
| |
|
зависи от кожа, от техника на мазане - точно от Джонсъна съм доволна, но не се мажа всеки ден
Можеш да получиш много хубав тен с АБ, както са ти казали трябва само да спазиш някои прости правила и след 3 дни ще си с хубав тен.
Единствения проблем според мен....но той не е малък е остатъчната миризма... не мога да се трая след това...мирише на мръсни чорапи...отврат е!
| |
Тема
|
Re: Не използвайте бронзанти
[re: lncantation]
|
|
Автор | E.B. (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.07.06 15:28 |
|
Винаги се дразня, когато не се прави елементарна разлика между автобронзанти и кремове/млека/лосиони с автобронзантни частици. При мен успехът на автобронзантите наистина е минимален и резултатът често плачевен, шно за местка на това съм много доволна от автобронзантните млека и специално това, което си ползвам.
| |
|
Спокойно, има оправия. Отиди се изкъпи в някой басейн с хлорирана вода и ще видиш как кожата ти ще възвърне нормалния си цвят.
Крайностите не са хубаво нещо, не се отказвай толкова лесно. Може просто продуктът да не е бил подходящ за теб или пък да не е нанесен както трябва. Определено се изисква сръчност, за нанасянето, но с практика всичко се постига и говоря от личен опит.
Хайде, споко
Omnia vincit amor
| |
Тема
|
[re: meryl]
|
|
Автор |
VenusShy (оптимист) |
Публикувано | 21.07.06 15:37 |
|
мирише на мръсни чорапи...отврат е!
Мноооооооого точно!Леле как се смея!!!
| |
Тема
|
[re: VenusShy]
|
|
Автор |
meryl (streep) |
Публикувано | 21.07.06 15:40 |
|
Ми....така де
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|