|
|
Здравейте,мацки!
Във вчерашният брой на 24 часа прочетох,че има нов метод за изправяне на коса,който вече е хит,със определени препрати се изправя косата трайно и дори процедурата придава блясък на косата.Струвала около 500 лв,което смятам си струва предвид трайността и спестената енергия и висене по салоните!Някой ако е осведомен повече нека ми помогне с инфо!Да уточня не става дума за изправянето на коса със препарат подобен на къдрина,който пък къдри косите,става дума за нещо съвсем ново!очаквам включване!
| |
|
Ami dali ne e vredno...6tom e traino...Nz,no vuv vsqka podobna procedura si ima i lo6a strana...A sum mnogo vnimatelna kum tova dali kosata nqma da strada...A tolkova obi4am praaava kosi4ka...Luskava...Kolko e tren efekta?Znae6 li s kakvo se izpravq?Mai si dala vsi4ko info koeto znae6,ama az pak da si pitam...
Do as I say,not as I do!
| |
|
Ами мила,сигурно не е безвредно,но и сешоар и преса през 5 дни не е много полезно...така поне генерално ще се справя с въпроса....ако ми остане косица де.... За друго инфо не се сещам,но в статията пишеше ,че май е "доживотна" присъдата за правичка косица...
| |
|
Нали отдолу расте друга коса, след време пак ще трябва да се повтори процедурата.
Аз не вярвам, че ефектът ще е, както от сешоар. Има разни такива химии, от които косата уж е права, но изглежда винаги като проскубана.
| |
|
о да права си.... ами ще се опъваме с пресите....Съдба........
| |
|
Не съм запозната с всички съществуващи методи за трайно изправяне на коса. Много близка моя приятелка се подложи на такава процедура преди около година, тя е бразилка и косата и беше много къдрава и здрава. Спомням си че първата седмица нещата бяха ОК. Но после започнаха проблемите. Имай предвид че косата доста се изтощава, че каквото и да правиш, ще трябва да минаваш все пак сешоар след миене. И че когато косата започне да расте става ужас, защото трябва задължително да ходиш на фризьор да те суши, за е равномерен ефектът, защото новата коса си расте в нормален вид. Старата коса едно че е изсушена от препарата и второ със сешоара се доизтощава още повече. Как завърши моята дружка?- ами преди 3 месеца си отряза косата късичка до раменете и сега си кара по старите методи
Omnia vincit amor
| |
|
........................отхвърлен е този вариант!Благодаря,че сподели!
| |
|
Имам приятелка, която беше с много хубава къдрава коса. Започна да я третира с някакви скъпи препарати за изправяне, който купуваше от чужбина. От няколко години вече не я изправя, но тя си остана права от препаратите, дори и новата коса която израства пак е права. Няма и следа от буините къдрици...
| |
|
Hm,e kakvi sa tezi preparati.Ne6to mi e mnogo 4udno kak preparat 6te povliae i na izrastva6tata kosa,koqto nqma kak da e razbrala kakvo e stavalo s predi6nata...Tova si e gen..
Do as I say,not as I do!
| |
Тема
|
Re: Трайно изправяне на коса?
[re: 3BE3ДA]
|
|
Автор |
VenusShy (оптимист) |
Публикувано | 24.07.06 09:59 |
|