|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  За дражетата "Мерц"...   |  |  | Автор | Crystal Glass () |  | Публикувано | 11.07.06 13:38 |  |  | 

Здравейте!

Имам известни проблеми с косата и ми препоръчаха дражета "Мерц" - някой тук пил ли е и като цяло, имате ли инфо за резултати, ефект и т.н.? Ще съм благодарна, ако споделите....Мерси!

|  |  |  
             |  |  | 

аз лично от много години не съм пила Мерц
 Мисля, че комбинация от витамини Центрум и бирена мая е много по-ефективна... макар че като се замисля, нямам проблеми с косата . Но може пък това да е причината

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: За дражетата "Мерц"...  [re: Manna] |  |  | Автор | Lissa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 11.07.06 16:56 |  |  | 

Zdravei!

As imah kosopad i sapochnah da piya tabletkite na PHYTO protiv kosopad. Piyat se dva meseca. Nyakyde ha 10-tyi den sprya kosopada. E, vajno e i da rasberesh ot kakvo ti e problema. Pri men beshe ot stres, taka che paralelno si i pochivah, otpuskah i t.n. Otdelno piya vit C I  ribeno maslo.

|  |  |  
             |  |  | 

Аз съм пила Мерц дражета, но за проблеми с кожата. Никакъв ефект нито върху кожата, нито върху косата. Знам, че специално за коса са по-добри Ревалида таблетки, но честно казано и от тях не виждам почти никакъв ефект (в момента пия тях). Не искам да те отчайвам, може би ако се пият доста дълго време и да има ефект, аз изпивам по 2 опаковки (2 месеца)  и като няма резултат спирам.

|  |  |  
             |  |  | 

ами пили сме, това е една от най разпространените марки.
 и както и в женският клуб са ти казали от тях не се пълнее, бременее или хубавее, но може да ти помогнат през пролетта например или при стрес да доукрепиш коса, кожа и нокти.

дозировката е дадена в указанието и можеш без стах да я следваш.

както казаха и бирената мая е прекрасно средство, но на мене ми е гадна на вкус иначе като пубертет мама ме тормозеше редовно.

с две думи ако имаш по начало проблемна кожа, коса само от това няма да се оправи но е добра патерица при нужда.
 а сега има толкова плодове и зеленуци хапвай смело ,там поне не можеш да се предозираш

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: За дражетата "Мерц"...  [re: palachinka] |  |  | Автор | enny (любопитна) |  | Публикувано | 11.07.06 17:44 |  |  | 

и на мен Центрум ми действат повече от Мерц

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: За дражетата "Мерц"...  [re: Crystal Glass] |  |  | Автор | И (Нерегистриран) |  | Публикувано | 11.07.06 19:27 |  |  | 

Имах същия проблем,купих си Мерц,но нямаше ефектКупих си Центрум и белия шампоан на Керастасе-резултата е супер

|  |  |  
             |  |  | 

Добра идея ми дадохте за Центрум

Do as I say,not as I do!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: За дражетата "Мерц"...
[re: Crystal Glass] |  |  | Автор | мaмa бyбa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 18.07.06 22:27 |  |  | 

аз пих след първото раждане, но нямах особен ефект, че даже и понапълнях /не от дражетата, а просто ми се увеличи апетита, докато ги пиех/. сега след второто раждане пия разтворим колаген. косата ми не пада и ноктите ми не се чупят. явно и това има значение, освен витамините и калция.

|  |  |  
             | 

| Тема |  за колагена  [re: мaмa бyбa] |  |  | Автор | Лиcca (Нерегистриран) |  | Публикувано | 19.07.06 14:35 |  |  | 

Откъде го взимате този разтворим колаген? Звучи много добре, предполагам, че и за кожата е много добре.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |