Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:38 17.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема хубави слънцезащитни продуктинови  
Автор DarkCat ()
Публикувано13.07.06 20:08

моля да споделите Вашия опит относно слънцезащитни продукти за светла кожа

нещо което ще ме пази /то относително де/ и кожата няма да ми е "малка" вечер както и за нещо хидратиращо след това

моля за инфо, събота планирам да правя покупките за морето и всяка помощ ще е добре дошла

ПП / опитвам се за 3-ти път да пусна това мнение , ако се дублира/третира трийте

Тема Re: хубави слънцезащитни продуктинови [re: DarkCat]  
Автор Pipe ()
Публикувано14.07.06 07:47

за морето аз харесах на ла рош посе един крем, ще го потърся как се казваше точно. голямото му предимство е, че е почти неизмиваем от водата. освен това не белее много, въпреки че фактора му беше 40!

Автор kopche (добро)
Публикувано14.07.06 09:41

Това лято бях на морето с детският вариант на Daylong с SPF40.

За втора година го ползвам за море и съм отново много доволна от него. Лицето ми не изгоря, почерня или прочие. Лек е като лосион, почти с лее в тубата, няма бял екран на лицето и пр. Но леко мазнее, ако се ползва за дневен крем, може да се тушира ефекта с пудричка.
Та аз препоръчвам него.

Автор auntOgg ()
Публикувано14.07.06 09:49

Още един глас за Daylong

. За втора година го ползвам за цялото семейство и нямаме никакви оплаквания. Но аз не изгарям и ползвам по-нисък фактор- 16 и 25 за детето.

Тема Re: хубави слънцезащитни продуктинови [re: auntOgg]  
Автор azzi6 ()
Публикувано14.07.06 10:09

здравейте! случайно попаднах на клуба, хареса ми и се зачетох...
моят "спасител на плажа" е виши - максималният спф. ползвам го три години, тази ще ми е четвърта . изгарям много лесно, по кожата ми се появяват червени сърбящи петна, доста гадно. с това спрейче нямам никакви проблеми. аз не съм фен на тена, но останалите от групата са и миналото лято останаха доволни...
а аз продулжавам да чета старите ви постове. ползвам козметика на лореал, в последно време страдам, че не се предлага серията за тяло, по която съм луда... ама...

АвторSmiley (Нерегистриран)
Публикувано14.07.06 10:49

А някой да е ползвал Piz Buin? Аз към тях съм се насочила, но съм ползвала тяхно детско мляко преди повече от 10 години - бях много доволна, но ми е любопитно как се държат кремчетата сега.....
А иначе съм ползвала Eucerin спрея 20 фактор - хареса ми, но все ми се иска нещо с аромат, а той няма....

Тема Piz Buinнови [re: Smiley]  
Автор Treselle (Lucky)
Публикувано14.07.06 10:59

Вчера, в една гигантическаааа аптека, изпаднала в пълно недоумение каква слънцезащита да е тази година си грабнах някво Piz Buin- промо пакетче- Слънцезащитен лосион с Ф-р 15+ Флуидче за максимизиране на тена....Ще го тествам още утре....Стискайте ми палци /за хубав тен и за хубаво време на моренцето/...

....Като се върна след седмица, ще пиша отзиви, обещавам!!

Поздрави!

Silly U, who are U fooling...It`s Ok to me...U`re already free

Автор scintilla (минаващ)
Публикувано14.07.06 11:05

По принцип и аз съм фенка на Vichy, но миналото лято се убедих, че няма нужда да се дават толкова пари като може да се намери и по-евтин също толкова ефективен продукт. Аз ти препоръчвам Delial. Бях си купила плажно мляко от тази марка с фактор 20 и почернях без да изгоря (а съм доста бяла)

. Преди това си бях взела на промоция Vichy SPF 30. Не е лошо млякото, но е тройно по-скъпо, а като защита е еднакво.

Тема Re: Piz Buinнови [re: Treselle]  
Авторsony (Нерегистриран)
Публикувано14.07.06 11:05

коя е аптеката?

Тема Re: Piz Buinнови [re: Treselle]  
АвторSmiley (Нерегистриран)
Публикувано14.07.06 11:22

И аз точно към това съм се насочила

.

Стискам палци за много хубаво време на морето и много положителни емоции!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.