Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:28 12.05.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Връщане на продукт от Ягодка???нови  
Автор Red_lady (пристрастена)
Публикувано03.07.06 15:04

Някой връщал ли е продукт закупен от Ягодка? В петък ми пристигна еин парфюм, чиято трайност е повече от незадоволителна.... Обаче съм го пробвала, естествено и съм му изхвърлила кутията, с която пристигна по пощата, т.е. само неговата оригинална опаковка пазя.
Писах им, но още не са ми отговорили...

Тема Re: Връщане на продукт от Ягодка???нови [re: Red_lady]  
Автор тиxa звeзднa нoщ (топла)
Публикувано03.07.06 15:18

Кой е злополучният парфюм?

Съжалявам за разочарованието ти

Пясък и пяна...

Тема Re: Връщане на продукт от Ягодка???нови [re: тиxa звeзднa нoщ]  
Публикувано03.07.06 18:43

Любимият ми напоследък...

АвторMaя (Нерегистриран)
Публикувано03.07.06 19:29

а парфюм ли си поръчала или тоалетна вода?? може да ти с е струва нетраен от топлото време ,обонянието с е променя

Тема Re: Връщане на продукт от Ягодка???нови [re: Maя]  
Публикувано04.07.06 00:09

Или прекалено му е свикнала на аромата.

Пясък и пяна...

Автор yery (Silver Rain)
Публикувано04.07.06 11:09

EEEEEEE, май не ти върви с този парфюм

и преди време имаше подобно оплакване Или много си му свикнала и не го усешташ

Автор kidloco (минаващ)
Публикувано04.07.06 11:22

да, остави го за 2-3 седмици да почине, със сигурност си свикнала с него и затова ти се срува нетраен, щом ти е любим. освен това аз също бях много доволна от иначе обичайния за мен парфюм по жегите и си взех някаква водичка на ив роше, за да се пръскам по-често и да не е толкова силна миризмата по онези, непоносимите жеги. от повече от 5-6 години не бях ползвала "неоригинален" парфюм

екзистенциалната алиенация на субекта спрямо прогресивната моронизация на популацията

Публикувано04.07.06 11:24

Ами има нещо такова, че не ми върви, ама май-аз съм си виновна. ... Преди години съм го ползвала, ама шишето беше едно такова наклонено, различно от това на картинката.... с една мадама вътре нарисувана.
Сега реших да си го купя пак преди няколко месеца и продавачката от Прити шоп ми каза, че са сменили шишето, защото било неудобно да стои така наклонено... тогава се чудех защо мирише различно, върнах го, друг ми дадоха.... бе не ми миришеше като другия и това е... /пазя си старата опаковка и сравнявам/. И сего от Ягодка пак си го поръчах /беше на много изгодна цена/. И пак мирише различно... Изпаднах в истерия!
Докато снощи като разгледах опаковките се оказа, че старият ми парфюм е Hot Couture Collecton No 1 - т.е. просто е друг парфюм!!! Как съм се заблудила!!! Съжалявам моного, че ви заминах с тази щуротия.... голяма кукувица съм понякога! Явно трябва много да се внимава с разновидностите на парфюмите.
Лошото е че тоза парфюм не мога да го намеря никъде вече... Някой да знае нещо по въпроса случайно???
Но не това беше целта на питането в темата ми. Исках просто да ви попитам /не да се оплаквам, ама така се получи/ дали някой е връщал нещо в Ягодката? Просто така да си знам...

Тема Re: Връщане на продукт от Ягодка??? [re: Red_lady]  
Публикувано04.07.06 11:37

Здравей,

аз съм ползвала този

и беше много траен, но той е едп. Този, за който пишеш ти е този и е едт. Да не би затова да има разлика?

Пясък и пяна...

Тема Re: Връщане на продукт от Ягодка???нови [re: тиxa звeзднa нoщ]  
Автор yery (Silver Rain)
Публикувано04.07.06 11:45

Да не би да има разлика, както при Коко Мадмазел между EDP и EDT?

Хот Котур не съм ползвала, обаче много ми харесва. Много е секси аромата му, ЕЕЕЕЕ поне според моя нос де

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.