|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Връщане на продукт от Ягодка???
|
|
Автор |
Red_lady (пристрастена) |
Публикувано | 03.07.06 15:04 |
|
Някой връщал ли е продукт закупен от Ягодка? В петък ми пристигна еин парфюм, чиято трайност е повече от незадоволителна.... Обаче съм го пробвала, естествено и съм му изхвърлила кутията, с която пристигна по пощата, т.е. само неговата оригинална опаковка пазя.
Писах им, но още не са ми отговорили...
| |
|
Кой е злополучният парфюм? Съжалявам за разочарованието ти
Пясък и пяна...
| |
|
Любимият ми напоследък...
| |
Тема
|
Re: Връщане на продукт от Ягодка???
[re: Red_lady]
|
|
Автор | Maя (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.07.06 19:29 |
|
а парфюм ли си поръчала или тоалетна вода?? може да ти с е струва нетраен от топлото време ,обонянието с е променя
| |
|
Или прекалено му е свикнала на аромата.
Пясък и пяна...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
yery (Silver Rain) |
Публикувано | 04.07.06 11:09 |
|
EEEEEEE, май не ти върви с този парфюм и преди време имаше подобно оплакване Или много си му свикнала и не го усешташ
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kidloco (минаващ) |
Публикувано | 04.07.06 11:22 |
|
да, остави го за 2-3 седмици да почине, със сигурност си свикнала с него и затова ти се срува нетраен, щом ти е любим. освен това аз също бях много доволна от иначе обичайния за мен парфюм по жегите и си взех някаква водичка на ив роше, за да се пръскам по-често и да не е толкова силна миризмата по онези, непоносимите жеги. от повече от 5-6 години не бях ползвала "неоригинален" парфюм
екзистенциалната алиенация на субекта спрямо прогресивната моронизация на популацията
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Red_lady (пристрастена) |
Публикувано | 04.07.06 11:24 |
|
Ами има нещо такова, че не ми върви, ама май-аз съм си виновна. ... Преди години съм го ползвала, ама шишето беше едно такова наклонено, различно от това на картинката.... с една мадама вътре нарисувана.
Сега реших да си го купя пак преди няколко месеца и продавачката от Прити шоп ми каза, че са сменили шишето, защото било неудобно да стои така наклонено... тогава се чудех защо мирише различно, върнах го, друг ми дадоха.... бе не ми миришеше като другия и това е... /пазя си старата опаковка и сравнявам/. И сего от Ягодка пак си го поръчах /беше на много изгодна цена/. И пак мирише различно... Изпаднах в истерия!
Докато снощи като разгледах опаковките се оказа, че старият ми парфюм е Hot Couture Collecton No 1 - т.е. просто е друг парфюм!!! Как съм се заблудила!!! Съжалявам моного, че ви заминах с тази щуротия.... голяма кукувица съм понякога! Явно трябва много да се внимава с разновидностите на парфюмите.
Лошото е че тоза парфюм не мога да го намеря никъде вече... Някой да знае нещо по въпроса случайно???
Но не това беше целта на питането в темата ми. Исках просто да ви попитам /не да се оплаквам, ама така се получи/ дали някой е връщал нещо в Ягодката? Просто така да си знам...
| |
|
Здравей,
аз съм ползвала този
и беше много траен, но той е едп. Този, за който пишеш ти е този и е едт. Да не би затова да има разлика?
Пясък и пяна...
| |
|
Да не би да има разлика, както при Коко Мадмазел между EDP и EDT? Хот Котур не съм ползвала, обаче много ми харесва. Много е секси аромата му, ЕЕЕЕЕ поне според моя нос де
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|