Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:54 08.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Проблеми с косатанови  
Автор Sunce (начинаеща)
Публикувано23.06.06 23:47

Никога не съм има суха кожа на главата и пърхут, но вече имам :( Сърби, люспи, доста неприятно. Някой може ли да предложи нещо ефективно и изпитано, въпреки че при всеки е индивидуално..Може би нещо медицинско, не знам и аз..

Ще съм мн. благодарна ако някой ми каже къде в София мога да купя продуктите на Schwarzkopf bc bonacure от професионалната им серия, бяха преди в лилави опаковки, сега може и да са ги сменили, но искам да подновя ползването им, понеже преди нямах проблеми, като не бях в София ..но уви..

Тема Re: Проблеми с косатанови [re: Sunce]  
АвторMaлeнa (Нерегистриран)
Публикувано24.06.06 13:49

ми аз по4ти се справих с пърхута , благодарение на Себорал Форте, има го по аптеките, българско е и сърбежът минава минути след първото нанасяне. мн. съм доволна

Тема НОнови [re: Maлeнa]  
АвторMaлeнa (Нерегистриран)
Публикувано24.06.06 13:58

на опаковката пише 4е е за отстраняване на пърхут особено при мазна кожа (себореа олеоза) ти прецени!

Тема Re: Проблеми с косата [re: Sunce]  
Автор ~Ksanti~ (титулована)
Публикувано24.06.06 17:32

И аз те съветвам да си вземеш Себорал / Себорал-форте. Струва приблизително 1,5 - 2 лева. Прехвалено средство. В архивите четох, че помагало още с първото нанасяне. Ползва се и при косопад.

Автор Gloss (Philyra)
Публикувано24.06.06 17:36

Няколко теми по-надолу се говори точно за шампоан за сух скалп -

Прочети и тази тема -

Поздрави.

Автор yanina (wanted)
Публикувано24.06.06 20:18

Некога не съм имала пърхут ,но съм чувала че head&shouders помага,но докато го ползваш и ако спреш същите проблеми...

..Чувала съм за низорал че помага мисля че е 12лв, но се ползва веднъж седмично...

I am just ... glorious!

Тема Re: Проблеми с косатанови [re: yanina]  
Автор Sunce (начинаеща)
Публикувано24.06.06 21:37

Впечатление ми направи шапмоана срещу пърхут и суха кожа на главата на Eucerin. Някой да го е ползвал.. ? Страх ме да използвам себ. форте, защото ми е сухичка косата.. :(

Автор lionka (непознат )
Публикувано24.06.06 21:59

Аз ще ти предложа Vichy. Имат за сух и за мазен пърхут

Авторlani (Нерегистриран)
Публикувано24.06.06 22:15

Ползвала съм Низорал, шампоана против пърхут на Виши и Себорал форте. При всичките ефекта за мен беше, че за известно време (месец и половина, два) пърхута изчезва, но после пак се появява :( Та за мен единствената им разлика е, че Низорал и Виши струват между 12-15лв., а Себорал по последни спомени 1.40лв.

Ааа, забравих, още една разлика - Низорал и Виши правят много хубава пяна

Аз също съм с по-скоро суха коса, но забелязах, че когато съм се мазала със Себорал (да отбележа, че той не е шампоан, а се маже в корените, като лосион) доста бързо (за мен) ми се омазнява коса. Друг отрицателен ефект не съм забелязала.

Това е от моят опит с борбата с тази напаст и дано съм помогнала за избора ти
Пожелавам ти успех!

Автор Manna (небесна)
Публикувано25.06.06 15:33

и аз не бях имала и ми се появи в една сесия при голямо напрежение и стрес. Пърхут, страхотен сърбеж, непоносим. Попитах в аптеката и ми продадоха шампоан Selsun - имаше различни видове, моят беше за суха коса (май лилав). Съставката му е сяра, мен просто ме спаси от раз - преди и след това никога не съм имала пърхут през живота си. Мирише гадно, но на първия път ми успокои сърбежа, и след още няколко измивания вече не си и спомнях колко беше ужасно.
Желая ти успех и ако е от стрес - съветът ми е да не си усложняваш живота с нерви - сигурна съм, че и първопричината на стреса ти е предостатъчна, че да надграждаш с още проблеми. Аз започнах повече да се забавлявам през сесиите и пак си взимам изпитите - само че щастлива

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.