|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Проблеми с косата
|
|
Автор |
Sunce (начинаеща) |
Публикувано | 23.06.06 23:47 |
|
Никога не съм има суха кожа на главата и пърхут, но вече имам :( Сърби, люспи, доста неприятно. Някой може ли да предложи нещо ефективно и изпитано, въпреки че при всеки е индивидуално..Може би нещо медицинско, не знам и аз..
Ще съм мн. благодарна ако някой ми каже къде в София мога да купя продуктите на Schwarzkopf bc bonacure от професионалната им серия, бяха преди в лилави опаковки, сега може и да са ги сменили, но искам да подновя ползването им, понеже преди нямах проблеми, като не бях в София ..но уви..
| |
Тема
|
Re: Проблеми с косата
[re: Sunce]
|
|
Автор | Maлeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.06.06 13:49 |
|
ми аз по4ти се справих с пърхута , благодарение на Себорал Форте, има го по аптеките, българско е и сърбежът минава минути след първото нанасяне. мн. съм доволна
| |
Тема
|
НО
[re: Maлeнa]
|
|
Автор | Maлeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.06.06 13:58 |
|
на опаковката пише 4е е за отстраняване на пърхут особено при мазна кожа (себореа олеоза) ти прецени!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
~Ksanti~ (титулована) |
Публикувано | 24.06.06 17:32 |
|
И аз те съветвам да си вземеш Себорал / Себорал-форте. Струва приблизително 1,5 - 2 лева. Прехвалено средство. В архивите четох, че помагало още с първото нанасяне. Ползва се и при косопад.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Gloss (Philyra) |
Публикувано | 24.06.06 17:36 |
|
Няколко теми по-надолу се говори точно за шампоан за сух скалп -
Прочети и тази тема -
Поздрави.
|
|
Автор |
yanina (wanted) |
Публикувано | 24.06.06 20:18 |
|
Некога не съм имала пърхут ,но съм чувала че head&shouders помага,но докато го ползваш и ако спреш същите проблеми...
..Чувала съм за низорал че помага мисля че е 12лв, но се ползва веднъж седмично...
I am just ... glorious!
| |
Тема
|
[re: yanina]
|
|
Автор |
Sunce (начинаеща) |
Публикувано | 24.06.06 21:37 |
|
Впечатление ми направи шапмоана срещу пърхут и суха кожа на главата на Eucerin. Някой да го е ползвал.. ? Страх ме да използвам себ. форте, защото ми е сухичка косата.. :(
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lionka (непознат
) |
Публикувано | 24.06.06 21:59 |
|
Аз ще ти предложа Vichy. Имат за сух и за мазен пърхут
| |
Тема
|
|
|
Автор | lani (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.06.06 22:15 |
|
Ползвала съм Низорал, шампоана против пърхут на Виши и Себорал форте. При всичките ефекта за мен беше, че за известно време (месец и половина, два) пърхута изчезва, но после пак се появява :( Та за мен единствената им разлика е, че Низорал и Виши струват между 12-15лв., а Себорал по последни спомени 1.40лв. Ааа, забравих, още една разлика - Низорал и Виши правят много хубава пяна
Аз също съм с по-скоро суха коса, но забелязах, че когато съм се мазала със Себорал (да отбележа, че той не е шампоан, а се маже в корените, като лосион) доста бързо (за мен) ми се омазнява коса. Друг отрицателен ефект не съм забелязала.
Това е от моят опит с борбата с тази напаст и дано съм помогнала за избора ти
Пожелавам ти успех!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Manna (небесна) |
Публикувано | 25.06.06 15:33 |
|
и аз не бях имала и ми се появи в една сесия при голямо напрежение и стрес. Пърхут, страхотен сърбеж, непоносим. Попитах в аптеката и ми продадоха шампоан Selsun - имаше различни видове, моят беше за суха коса (май лилав). Съставката му е сяра, мен просто ме спаси от раз - преди и след това никога не съм имала пърхут през живота си. Мирише гадно, но на първия път ми успокои сърбежа, и след още няколко измивания вече не си и спомнях колко беше ужасно.
Желая ти успех и ако е от стрес - съветът ми е да не си усложняваш живота с нерви - сигурна съм, че и първопричината на стреса ти е предостатъчна, че да надграждаш с още проблеми. Аз започнах повече да се забавлявам през сесиите и пак си взимам изпитите - само че щастлива
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|