|
Тема
|
Lancome
|
|
Автор | Sky (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.06.06 12:12 |
|
Lancome hypnose i Lancome Adaptive-моля кажете мнения за този парфюм и този ФДТ
| |
|
с hypnose се пръснах в един магаzин и едва дочаках да го иzмия в къщи .но иzборът на парфюм е много лично преживяване .
Lancome Adaptive e лек ,чудесен zа смесена кожа, ако имаш проблем с Т zоната и блясъци не там където ги желаеш е добър иzбор. аz имах мостра и останах приятно иzненадана има и SPF 10.
| |
Тема
|
Re: Lancome
[re: Sky]
|
|
Автор |
V. () |
Публикувано | 23.06.06 14:00 |
|
За парфюма - лично на мен в момента ми е мания. Но дали ще ти хареса на теб е индивидуално.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ava G. () |
Публикувано | 23.06.06 17:32 |
|
По скоро да за парфюма, макар да не е сред фаворитите ми, но твърди не за ФДТна, аз съм със смесена кожа и не покрива добре. Много е добър за нормална кожа, но ако очакваш нещо повече не.
Изкуството да простиш всичко и жаждата да живееш са недосегаемо съвършенство.
| |
|
hypnose не ми допадна, но то си е до личен вкус. Adaptive на мен ми пасна идеално. Имам мазна кожа, а той матира добре, въпреки това не е някакъв пудрен - има дискретен блясък.
Жената трябва да си знае цената, но никога да не я назовава.
| |
Тема
|
[re: Vanilla_Kiss]
|
|
Автор | Sky (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.06.06 20:38 |
|
А покривен ли е?
| |
|
Уффф, затрудни ме с този въпрос. На мен ми е достатъчно покривен. Ако търсиш ефект маска, не е за теб - изравнява тена, но не закрива недостатъци. Лекичък е, абе пробвай го!
Жената трябва да си знае цената, но никога да не я назовава.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
~Ksanti~ (титулована) |
Публикувано | 23.06.06 23:09 |
|
Аз този Adaptive fndt не го харесах. Кожата ми е мазна и бързо лъсва от него, като не се покриват дори малките несъвършенства по кожата. Най-добре да го пробваш на тестер, при всеки е различно :/
| |
|
|
|
|