Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:57 09.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема Lancomeнови  
АвторSky (Нерегистриран)
Публикувано23.06.06 12:12

Lancome hypnose i Lancome Adaptive-моля кажете мнения за този парфюм и този ФДТ

Тема Re: Lancomeнови [re: Sky]  
Автор palachinka (marmalad)
Публикувано23.06.06 13:30

с hypnose се пръснах в един магаzин и едва дочаках да го иzмия в къщи .но иzборът на парфюм е много лично преживяване .

Lancome Adaptive e лек ,чудесен zа смесена кожа, ако имаш проблем с Т zоната и блясъци не там където ги желаеш е добър иzбор. аz имах мостра и останах приятно иzненадана има и SPF 10.

Автор V. ()
Публикувано23.06.06 14:00

За парфюма - лично на мен в момента ми е мания. Но дали ще ти хареса на теб е индивидуално.

Автор Ava G. ()
Публикувано23.06.06 17:32

По скоро да за парфюма, макар да не е сред фаворитите ми, но твърди не за ФДТна, аз съм със смесена кожа и не покрива добре. Много е добър за нормална кожа, но ако очакваш нещо повече не.

Изкуството да простиш всичко и жаждата да живееш са недосегаемо съвършенство.

Тема Re: Lancome [re: Sky]  
Автор Vanilla_Kiss (бонбон)
Публикувано23.06.06 20:34

hypnose не ми допадна, но то си е до личен вкус. Adaptive на мен ми пасна идеално. Имам мазна кожа, а той матира добре, въпреки това не е някакъв пудрен - има дискретен блясък.

Жената трябва да си знае цената, но никога да не я назовава.

Тема Re: Lancomeнови [re: Vanilla_Kiss]  
АвторSky (Нерегистриран)
Публикувано23.06.06 20:38

А покривен ли е?

Автор Vanilla_Kiss (бонбон)
Публикувано23.06.06 20:42

Уффф, затрудни ме с този въпрос.

На мен ми е достатъчно покривен. Ако търсиш ефект маска, не е за теб - изравнява тена, но не закрива недостатъци. Лекичък е, абе пробвай го!

Жената трябва да си знае цената, но никога да не я назовава.

Автор ~Ksanti~ (титулована)
Публикувано23.06.06 23:09

Аз този Adaptive fndt не го харесах. Кожата ми е мазна и бързо лъсва от него, като не се покриват дори малките несъвършенства по кожата. Най-добре да го пробваш на тестер, при всеки е различно :/

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.