|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
белези от акне
|
|
Автор | Ceлeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.06.06 23:06 |
|
Знам,че има доста писано по този проблем,но искам да споделя какво открих и да помогна на тези от вас,които имат този проблем...от една седмица се мажа с масло от жожоба и искам да ви кажа,че действа страхотно.Ако искате вярвайте,но гадните червени петна започнаха да изчезват
| |
Тема
|
Re: белези от акне
[re: Ceлeнa]
|
|
Автор |
Gergi (любимка) |
Публикувано | 04.06.06 14:43 |
|
Какво значи "се мажа"? Слагаш си го сутринта като крем и не го измиваш цял ден или нощ, или пък го слагаш за 10 мин и после го измиваш?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
~Ksanti~ (титулована) |
Публикувано | 04.06.06 17:32 |
|
Би ли споделила освен как прилагаш маслото и кой е производител.
| |
Тема
|
[re: ~Ksanti~]
|
|
Публикувано | 04.06.06 21:05 |
|
Мажа се с него сутрин и вечер преди да си легна.Доста мазничко е и бавно попива,но на сутринта си чувствам лицето доста добре.Маслото е на Икаров и струва към 3.50-4.00 лв.Малко количесто е,но е гъсто и май ще отиде за доста време.
| |
|
Не ти ли се запушват порите от него?
[re: Philyra]
|
|
Автор |
Gergi (любимка) |
Публикувано | 04.06.06 22:35 |
|
Аз си мисля, че 10 минути са предостатъчни да стои това на лицето, в брошурката на маслата на икаров има една рецепта за почистване на лицето от чисти масла, и точно така е указано 10 мин и после измиване.
| |
Тема
|
[re: Gergi]
|
|
Публикувано | 04.06.06 23:21 |
|
Не знам за порите,но пише,че предпазва лицето,т.е.защитен слой срещу мръсотиите пък и аз дори и да звучи тъпо го използвам вместо крем,защото за моята кожа е адски трудно да намеря подходящ<супер чувствителна с червени петна-не акне>
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Gergi (любимка) |
Публикувано | 05.06.06 16:37 |
|
Е, то защитетн филм да ти направи зависи от количествата които се слагат все пак, като се добавя в кремовете си има определен процент съдържание, то филм филм, ама чак пък толкоз :-( и тва мазното не виждам как предпазва от мръсотията като по него всичко се лепи.
| |
Тема
|
[re: Gergi]
|
|
Публикувано | 05.06.06 19:57 |
|
Абе Gergi защо се заяждаш?Аз не се опитвам да правя реклама а само споделям това от личен опит.Първо:казах,че е мазно,но попива бавно<все пак попива>ти да не си мислиш че се разхождам по улиците с лъщящо лицаи разни боклуци да ми се лепят по него....И второ: това че предпазва го казвам като действие,което го пише в описанието....така че ако обичаш първо чети и мисли малко по внимателно и после пиши
| |
Тема
|
|
|
Автор |
PPP (една) |
Публикувано | 06.06.06 12:59 |
|
Може би при теб действа добре, но истината е, че на мазна кожа не се слагат масла, защото запушват порите, добра почва са за образуване на комедони и оттам на пъпки.
Ако се слагат с лечебна цел, то се слагат за кратко, а след кожата се почиства много добре с подходящите продукти.
Вероятно ти си изключение от правилото или просто твоята кожа вече не е мазна.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|