Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:22 09.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема белези от акненови  
АвторCeлeнa (Нерегистриран)
Публикувано03.06.06 23:06

Знам,че има доста писано по този проблем,но искам да споделя какво открих и да помогна на тези от вас,които имат този проблем...от една седмица се мажа с масло от жожоба и искам да ви кажа,че действа страхотно.Ако искате вярвайте,но гадните червени петна започнаха да изчезват

Тема Re: белези от акненови [re: Ceлeнa]  
Автор Gergi (любимка)
Публикувано04.06.06 14:43

Какво значи "се мажа"? Слагаш си го сутринта като крем и не го измиваш цял ден или нощ, или пък го слагаш за 10 мин и после го измиваш?

Автор ~Ksanti~ (титулована)
Публикувано04.06.06 17:32

Би ли споделила освен как прилагаш маслото и кой е производител.

Тема Re: белези от акненови [re: ~Ksanti~]  
Публикувано04.06.06 21:05

Мажа се с него сутрин и вечер преди да си легна.Доста мазничко е и бавно попива,но на сутринта си чувствам лицето доста добре.Маслото е на Икаров и струва към 3.50-4.00 лв.Малко количесто е,но е гъсто и май ще отиде за доста време.

Автор Philyra ()
Публикувано04.06.06 22:31

Не ти ли се запушват порите от него?

Тема Re: белези от акненови [re: Philyra]  
Автор Gergi (любимка)
Публикувано04.06.06 22:35

Аз си мисля, че 10 минути са предостатъчни да стои това на лицето, в брошурката на маслата на икаров има една рецепта за почистване на лицето от чисти масла, и точно така е указано 10 мин и после измиване.

Тема Re: белези от акненови [re: Gergi]  
Публикувано04.06.06 23:21

Не знам за порите,но пише,че предпазва лицето,т.е.защитен слой срещу мръсотиите пък и аз дори и да звучи тъпо го използвам вместо крем,защото за моята кожа е адски трудно да намеря подходящ<супер чувствителна с червени петна-не акне>

Автор Gergi (любимка)
Публикувано05.06.06 16:37

Е, то защитетн филм да ти направи зависи от количествата които се слагат все пак, като се добавя в кремовете си има определен процент съдържание, то филм филм, ама чак пък толкоз :-( и тва мазното не виждам как предпазва от мръсотията като по него всичко се лепи.

Тема Re: белези от акне [re: Gergi]  
Публикувано05.06.06 19:57

Абе Gergi защо се заяждаш?Аз не се опитвам да правя реклама а само споделям това от личен опит.Първо:казах,че е мазно,но попива бавно<все пак попива>ти да не си мислиш че се разхождам по улиците с лъщящо лица

и разни боклуци да ми се лепят по него....И второ: това че предпазва го казвам като действие,което го пише в описанието....така че ако обичаш първо чети и мисли малко по внимателно и после пиши

Автор PPP (една)
Публикувано06.06.06 12:59

Може би при теб действа добре, но истината е, че на мазна кожа не се слагат масла, защото запушват порите, добра почва са за образуване на комедони и оттам на пъпки.
Ако се слагат с лечебна цел, то се слагат за кратко, а след кожата се почиства много добре с подходящите продукти.
Вероятно ти си изключение от правилото или просто твоята кожа вече не е мазна.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.