|
Тема
|
въпрос за епилатор
|
|
Автор | nightshadow (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.06.06 14:53 |
|
Здравейте!
Искам да попитам, понеже нищичко не разбирам, откъде мога да си купя епилатор? В смисъл от какъв тип магазини (аптеки, козметични...). Знам, че ми е странен въпроса, но съм момче и съм на 15 и нищо не разбирам, няма кого да питам, а искам да се отърва от космите. И още един въпрос - какъв по-точно да бъде този епилатор (каква марка) и колко пари да си приготвя.
Благодаря предварително!
| |
|
Епилатори има в магазините черна и бяла техника, от рода на Технополис, Мехномаркет и т.н.
По останалите въпроси предполагам някой друг ще се включи.
Защо вместо да правиш първите стъпки сам в тъмното не обмислиш идеята за посещение на козметик и епилация от него? Мога да те уверя, че е важно в началото да знаеш какво правиш, а и посещенията на козметик днес от мъже са често срещано явление, като дискретността им е повече от гарантирана
Изкуството да простиш всичко и жаждата да живееш са недосегаемо съвършенство.
| |
|
Аз също подкрпям предложението за кола маска. Така косъмчетата само след няколко процедури ще изтънеят и може да продължиш с епилатор. Иначе ако първият опит е с епилатор гарантирам непоносима болка!
| |
Тема
|
Re: въпрос за епилатор
[re: ~Ksanti~]
|
|
Публикувано | 04.06.06 21:44 |
|
Благодаря за отговорите!
Щом казвате, че при козметичка е по-добре, значи е така, но аз искам да се науча сам, защото не винаги ще имам време за подобни посещения, а и лятото често пътувам. Мисля, че ще е много по-удобен епилатора, а болката толково не ме впечатлява.
| |
|
Подкрепям мнението да си направиш няколко коли преди епилатора, а за болката не бързай да казваш без да си опитал С това не искаме да те плашим, но наистина има голямо значение епилатора след кола ли се прилага или не
Успех в грижите за красотата!
Влюбена в музиката...
| |
Тема
|
Re: въпрос за епилатор
[re: nightshadow]
|
|
Публикувано | 04.06.06 22:37 |
|
OK, съгласявам се и ще опитам както казвате. Мерси отново!
| |
|
освен в магазините за черна и бяла техника, има малко модели и в ремедиума например (голяма аптека, в която се предлага много широк асортимент). според мен задължително е:
1. да се обръснеш преди епилиране и да изчакаш да пораснат около 0.5 см
2. да си вземеш епилатор с обезболяваща приставка.
за пари - добрите модели си остават над 100 лв., примерно 130.
и не се безпокой, в началото облката наистина е ужасна, но след време само гъделичкане усещаш.
екзистенциалната алиенация на субекта спрямо прогресивната моронизация на популацията
| |
|
|
|
|