Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:09 09.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема въпрос за епилатор  
Авторnightshadow (Нерегистриран)
Публикувано04.06.06 14:53

Здравейте!
Искам да попитам, понеже нищичко не разбирам, откъде мога да си купя епилатор? В смисъл от какъв тип магазини (аптеки, козметични...). Знам, че ми е странен въпроса, но съм момче и съм на 15 и нищо не разбирам, няма кого да питам, а искам да се отърва от космите. И още един въпрос - какъв по-точно да бъде този епилатор (каква марка) и колко пари да си приготвя.
Благодаря предварително!

Тема Re: въпрос за епилаторнови [re: nightshadow]  
Автор Philyra ()
Публикувано04.06.06 15:02

Епилатори има в магазините черна и бяла техника, от рода на Технополис, Мехномаркет и т.н.
По останалите въпроси предполагам някой друг ще се включи.

Автор EvaB. ()
Публикувано04.06.06 15:32

Защо вместо да правиш първите стъпки сам в тъмното не обмислиш идеята за посещение на козметик и епилация от него? Мога да те уверя, че е важно в началото да знаеш какво правиш, а и посещенията на козметик днес от мъже са често срещано явление, като дискретността им е повече от гарантирана

Изкуството да простиш всичко и жаждата да живееш са недосегаемо съвършенство.

Автор ~Ksanti~ (титулована)
Публикувано04.06.06 17:03

Аз също подкрпям предложението за кола маска. Така косъмчетата само след няколко процедури ще изтънеят и може да продължиш с епилатор. Иначе ако първият опит е с епилатор гарантирам непоносима болка!

Тема Re: въпрос за епилаторнови [re: ~Ksanti~]  
Публикувано04.06.06 21:44

Благодаря за отговорите!
Щом казвате, че при козметичка е по-добре, значи е така, но аз искам да се науча сам, защото не винаги ще имам време за подобни посещения, а и лятото често пътувам. Мисля, че ще е много по-удобен епилатора, а болката толково не ме впечатлява.

Автор тиxa звeзднa нoщ (топла)
Публикувано04.06.06 22:12

Подкрепям мнението да си направиш няколко коли преди епилатора, а за болката не бързай да казваш без да си опитал

С това не искаме да те плашим, но наистина има голямо значение епилатора след кола ли се прилага или не
Успех в грижите за красотата!

Влюбена в музиката...

Публикувано04.06.06 22:37

OK, съгласявам се и ще опитам както казвате. Мерси отново!

Автор kidloco (новак)
Публикувано05.06.06 15:34

освен в магазините за черна и бяла техника, има малко модели и в ремедиума например (голяма аптека, в която се предлага много широк асортимент). според мен задължително е:

1. да се обръснеш преди епилиране и да изчакаш да пораснат около 0.5 см

2. да си вземеш епилатор с обезболяваща приставка.

за пари - добрите модели си остават над 100 лв., примерно 130.

и не се безпокой, в началото облката наистина е ужасна, но след време само гъделичкане усещаш.

екзистенциалната алиенация на субекта спрямо прогресивната моронизация на популацията

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.